pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έσπασε τη σιωπή της: Τι λέει για το πάρτι, τη σουίτα και τους βιαστές (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Έσπασε τη σιωπή της, νίκησε το φόβο της και για πρώτη φορά, η 24χρονη που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

, μίλησε για το γεγονός και τα πρόσωπα. 

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ενώπιον κάμερας αναφέρθηκε, αρχικά, στα δύσκολα χρόνια της ζωής της και στη συνέχεια στο τι συνέβη, πώς βρέθηκε λιπόθυμη και ποιοι την πλησίασαν λίγο πριν χάσει εντελώς τις αισθήσεις της στη σουίτα. 

«Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα 'πρωτοχρονιάτικα να πάω που;'. 'Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου', της είπα. 'Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν'. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λεβέντη», λέει μεταξύ άλλων η 24χρονη. Σύμφωνα με τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο υπήρχε και ένα τρίτο άτομο, ο γιος ενός εφοπλιστή από τον Πειραιά (Περογιαννάκης). 

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

Στο πάρτι έφτασε μαζί με μια 17χρονη φίλη της. Στη σουίτα υπήρχαν 15 με 17 άτομα. Οι κοπέλες ήταν περισσότερες. Η ίδια δεν γνώριζε κάποιον. Ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια και στη συνέχεια της πρόσφεραν ένα ποτό vodka με redbull. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Προσπάθησε να φύγει όμως λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της. Γύρισε στο ξενοδοχείο και νοίκιασε ένα δωμάτιο για να ξεκουραστεί. Πηγαίνοντας στο δωμάτιο είδε τρία άτομα τα οποία της είπαν να πάει στο δωμάτιό τους. Θυμάται ότι ήταν στο δωμάτιο με δύο άτομα και ότι το ένα από αυτά ήταν από πάνω της και ξεκούμπωνε το παντελόνι του.

Όπως ανέφερε ξύπνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί γυμνή σε ένα ξένο δωμάτιο. Κάλεσε τον εργοδότη της για να την βοηθήσει και στη συνέχεια βρέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για να καταγγείλει όσα συνέβησαν. Έμεινε εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Όπως καταγγέλλει, ο δικηγόρος της αντίθετης πλευράς της επιτέθηκε για να την κάνει να σταματήσει. Αργά το βράδυ έδωσε δείγμα ούρων προς εξέταση ενώ χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. «Την ενημέρωσαν ότι θα πάρουν αίμα για την τοξικολογική εξέταση που τελικά δεν πήραν. Ο ιατροδικαστής την είδε μετά από τρεις ημέρες… Την εισαγγελέα και την ανακρίτρια τις είδε από την Πρωτοχρονιά, την ημέρα του συμβάντος, στις 14 του μήνα», αναφέρει ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος. 

Η 24χρονη εξηγεί ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για να λειτουργήσει αφυπνιστικά στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στη θέση του θύματος. «Αν μπορώ να αποτρέψω μια τέτοια κατάσταση, θέλω να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες να μιλήσουν, να είμαστε πιο προσεκτικές» είπε χαρακτηριστικά. Και λίγο αργότερα επανέλαβε: «Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Ό,τι της έχουνε κάνει να το πει. Να μιλήσει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται. Για μένα αυτή θα είναι η δικαίωση».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου