pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την καταγγελία της κοπέλας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σώμα της 24χρονης βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις φαίνεται ότι επιβεβαιώνει την καταγγελία της 24χρονης για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο σώμα της νεαρής κοπέλας, εκτός από αλκοόλ, βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ. Τα ευρήματα ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την καταγγελία της ότι ναρκώθηκε από τους βιαστές της.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη δήλωσε στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Υπενθυμίζεται ότι ήδη o εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελο Καμηλάρη, να εποπτεύσει ο ίδιος του ανακριτικού έργου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσει «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων».

Ο Β. Πλιώτας στην παραγγελία του επικαλείται το άρθρο 32 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που αναφέρεται στην «ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση». Ζητά ουσιαστικά να περιβληθεί η υπόθεση με το κύρος ανώτερης εισαγγελικής αρχής στις έρευνες, ανακριτικές και προανακριτικές, για να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς της αλλά και της σοβαρότητας της. Μάλιστα ζητεί και ενημέρωση επ΄αυτών.

Στην έγγραφη παραγγελία του, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μεταξύ των άλλων, αναφέρει:

«Σας αποστέλλουμε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου …. και παρακαλούμε για την εξάντληση των όποιων από το άρθρο 32 ΚΠΔ εξουσιών σας που πηγάζουν από την ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση και στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας, ώστε να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος σε σχέση με τις διενεργούμενες προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις και για με πληρότητα και σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων επιτάσσει. Σχετικώς να μας ενημερώσετε».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Super Market
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…