pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νίκος Παππάς: «Είναι και live; Υπέροχα, δεν θα κοπεί» - Το σχόλιο στον αέρα της ΕΡΤ (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Νίκος Παππάς, ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο

, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/05). Με αμηχανία στην αρχή, ο Νίκος Παππάς σχολίασε το αφιερωματικό βίντεο το οποίο είχε ετοιμάσει η εκπομπή για εκείνον.

«Είχα καιρό να δω τον εαυτό μου τόσο πολύ, μου είχα λείψει ομολογώ» είπε με χιούμορ και ρωτήθηκε «για όλα αυτά που κάνει» όπως είναι η συμβολή του στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού. «Μαθεύτηκε από γύρω -γύρω» του τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αμήχανα ακόμα και τώρα που το συζητάμε αλλά πλέον είναι κάτι γνωστό. Δεν ήταν ακριβώς ανάγκη μου να το κάνω. Υπήρχαν κάποιοι φίλοι μου οι οποίοι ήταν θεωρητικά κρατούμενοι, είχα μια επικοινωνία, ήξερα ότι τους αρέσει το μπάσκετ, ήξερα ότι τους αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες. Τότε μπορούσα κι εγώ, ήταν πιο άνετη η τσέπη μου και πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία διότι δεν μπορούσε ούτε το κράτος ούτε η διεύθυνση εκεί να το τακτοποιήσει αυτό το ζήτημα» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Σε ότι αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δημιουργία του γηπέδου μπάσκετ, ο Νίκος Παππάς είπε «ευτυχώς είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον τότε διευθυντή, έναν αξιόλογο άνθρωπο, τον κ. Χριστόφορο, ο οποίος ήταν συνεργάσιμος και πρόθυμος να με βοηθήσει να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα. Πράγματι, είχε γραφειοκρατία, εισαγγελείς και διάφορα θέματα που δεν γνώριζα. Απ’ όσο γνωρίζω όμως, ακόμα υπάρχει και είναι σε καλή κατάσταση και το χαίρονται οι κρατούμενοι» ενώ τόνισε πως είναι ικανοποίηση να προσφέρει.

Νίκος Παππάς: Βέλη περί λογοκρισίας της ΕΡΤ σε ζωντανή μετάδοση – «Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί»

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας: «Οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί».

«Αγχώθηκες;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Νίκος Παππάς εξήγησε πως: «Δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Κυβέρνηση κρίνεται αμείλικτα για τα πεπραγμένα της, με κορυφαία τη συγκάλυψη των Τεμπών»
Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»

Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»


Τα δάκρυα της αδικίας, μια αντίφαση που αγκαλιάζει τη χ…