pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Μητσοτάκης αγρότης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το να πάρει ένας πλούσιος πολιτικός αγροτική επιδότηση είναι έτσι κι αλλιώς ντροπή. Πόσο μάλλον όταν είναι πρόεδρος κόμματος και πρωθυπουργός.

Το να διατυπώνονται φαιδρά επιχειρήματα (ιστορικό δικαίωμα κοκ) για να δικαιολογηθεί μια αυτονόητα απαράδεκτη συμπεριφορά είναι προκλητικό.

Το να εγκαλείται η αντιπολίτευση με τη μέθοδο "φωνάζει ο κλέφτης" επειδή αναδεικνύει κάτι που εκθέτει τον Κ. Μητσοτάκη είναι σύνηθες για τη ΝΔ και πάντα ακραία υποκριτικό και τοξικό.

Το να συσκοτίζουν τα πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ το γεγονός είναι αναμενόμενο πια και ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει κλονιστεί τόσο πολύ η εμπιστοσύνη των πολιτών στη δημοσιογραφία.

Τι θα μπορούσε να κάνει ο πρωθυπουργός για να περιορίσει τη ζημιά που του προκάλεσε η αποκάλυψη ότι πήρε 8500 ευρώ αγροτική επιδότηση;

΄Ενα απλό "συγγνώμη λάθος" με την επίκληση του αυτοματισμού της διαδικασίας που δήθεν εξελίχθηκε ερήμην του και ας μην ήταν ιδιαίτερα πειστικός ο ισχυρισμός.

Τουλάχιστον θα έδειχνε στοιχειώδη επίγνωση της αηδίας που προκαλεί η αξιοποίηση της οικονομικής βοήθειας που προορίζεται για τους αγρότες από έναν από τους πλέον προνομιούχους Έλληνες.

Αλλά δεν έδειξε την ελάχιστη μεταμέλεια ούτε σεβασμό στη δίκαιη αγανάκτηση των ασθενέστερων της ελληνικής κοινωνίας που μαθαίνουν πόσο αχόρταγος για λεφτά είναι ο πρωθυπουργός που θα όφειλε να νοιάζεται για τη βελτίωση του δικού τους βιοτικού επιπέδου.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο από κανέναν προκάτοχο του Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι στο χέρι του λαού να μην ξαναγίνει.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…