pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Έρχεται καύσωνας στο τέλος της εβδομάδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με ισχυρό καύσωνα θα τελειώσει η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει

την Πέμπτη ακόμη και στους 40 βαθμούς.

Σήμερα Δευτέρα, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις αρχικά στα νοτιοδυτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 31 και κατά τόπους τους 32 βαθμούς και στα νησιά τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια 6 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 34 με 36, ενώ στη Θεσσαλία τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου ενώ την Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα.

Ειδικότερα, την Πέμπτη στη Μακεδονία, τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 39 και στη Θεσσαλία τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα μέχρι και το Σάββατο, με τις θερμοκρασίες να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…