pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επιμελητήριο Κοζάνης: Δια ζώσης εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ / Περιφερειακό Δυτ. Μακεδονίας - Κοζάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Επιμελητήριο Κοζάνης  ενημερώνει  τα μέλη του,  που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη η επιθυμούν να κάνουν χρήση

του δικαιώματος τους  στο επόμενο διάστημα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  για τη  δράση εξατομικευμένης  δια ζώσης Νομικής πληροφόρησης  στο πλαίσιο της οποίας νομικοί  συνεργάτες  του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται  και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς  σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων.

Αναλυτικά, Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», διοργανώνει Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης, την ( ημερομηνία ) και (ώρα στο πλαίσιο της οποίας νομικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

•Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)

•Οι νομικοί (εργατολόγοι) υποδέχονται τον κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας ( 10 ή 15 λεπτών ανάλογα με την δυσκολία και πολυπλοκότητα του ερωτήματος) τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

•Οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι  που επιθυμούν να λάβουν ενημέρωση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να τη στείλουν στο συγκεκριμένο EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αναλυτικές πληροφορίες της συγκεκριμένης δράσης και η αίτηση συμμετοχής δίνονται στο link: https://www.evekozani.gr/Page/display_page/16206

 

Σημείωση: Παρακαλώ όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν άμεσα την αίτηση. Για τη πραγματοποίηση της δράσης εξατομικευμένης  δια ζώσης Νομικής πληροφόρησης θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν ενημέρωση  να συμπληρώνουν τον αριθμό 20 ατόμων και πάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 24610 41693 / 34669

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Κυβέρνηση κρίνεται αμείλικτα για τα πεπραγμένα της, με κορυφαία τη συγκάλυψη των Τεμπών»
Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»

Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»


Τα δάκρυα της αδικίας, μια αντίφαση που αγκαλιάζει τη χ…