pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης: "θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια

στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας για την άμεση εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα:

Στην πρώτη περίπτωση την 14-06-2022 και περί ώρα 09:20, προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας ηλικιωμένη και κατέθεσε ενόρκως για εις βάρος της περίπτωση κλοπής, με την μέθοδο του εναγκαλισμού, η οποία έλαβε χώρα την 12-06-2022 και περί ώρα 10:30, στην Δ.Ε. Εμπορίου Εορδαίας.

Ανωτέρω τόπο και χρόνο, παθούσα, κατά την επιστροφή της από Ι.Ν. της περιοχής, προσεγγίστηκε από άγνωστη σε αυτή γυναίκα η οποία αποβιβάστηκε από μαύρο όχημα στο οποίο επέβαιναν άρρεν οδηγός και έτερη συνεπιβάτης α.λ.σ. Με την πρόφαση ότι είναι οικείο πρόσωπο της παθούσας, η άγνωστη δράστιδα αγκάλιασε την παθούσα και κατάφερε να της αφαιρέσει από τον λαιμό ένα (1) χρυσό σταυρό συνολικής χρηματικής αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Στα πλαίσια διενεργηθείσας προανάκρισης, και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση μαρτυριών, αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα η δράστιδα της κλοπής και ο ο οδηγός ανωτέρω οχήματος διαφυγής όπου και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρους τους.

Στην δεύτερη περίπτωση την 14-06-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία (3) άτομα, έχοντας οι δύο από τους τρεις καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισήλθαν σε σταβλική εγκατάσταση, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου δυο (2) αλλοδαποί παρείχαν καθημερινά υπηρεσίες ως βοσκοί διαμένοντας ταυτόχρονα στην σταβλική εγκατάσταση και με την απειλή όπλων και συγκεκριμένα με την απειλή ενός (1) πυροβόλου όπλου και μίας (1) δίκαννης κυνηγετικής καραμπίνας και αφού τους χτύπησαν με γροθιές και λακτίσματα, αφαίρεσαν από την κατοχή τους δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα Ευρώ (250,00€) συνολικά, ενώ στη συνέχεια τους ανάγκασαν να επιβιβαστούν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους μετέφεραν σε περιοχή της Πέλλας, όπου τους εγκατέλειψαν. Δράστες συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθήκαν αρμοδίως ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης.

Στην τρίτη περίπτωση την 15-06-2022 και κατά τις ώρες 14:00 έως 19:00, άγνωστοι δράστες αφού ιδιοποιηθήκαν παράνομα κάρτες αναλήψεως τραπεζών, από τους νόμιμους κατόχους τους, προέβηκαν σε αγορές συνολικού ποσού οκτακοσίων τριάντα έξι ευρώ και είκοσι έξι λεπτών (836,26)€. Από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης δράστες συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας και οδηγήθηκαν αρμοδίως με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία.

Τέλος στην τέταρτη περίπτωση την 16-06-2022 και περί ώρα 21.30 προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας ανήλικη αλλοδαπή και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 337 Π.Κ. «Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα α) απογευματινές ώρες της 14-06-2022 και β) την 21:00 ώρα της 16-06-2022 στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας.

Δράστης συνελήφθη και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε αρμοδίως.                                                                                                                                                         Τα γεγονότα καταδεικνύουν ότι μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα η συγκεκριμένη υπηρεσια έδρασε με σοβαρότητα και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, έτσι ώστε να εντοπίσει και να οδηγήσει τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης. Και στις τέσσερις υποθέσεις όλο το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας ενήργησε με προσήλωση και μεθοδικότητα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει στελεχιακό δυναμικό με άριστη κατάρτιση στον τομέα της εξιχνίασης σοβαρών εγκλημάτων.

 

         Η εκπροσώπηση τέτοιων συναδέλφων είναι τιμή μας!!!

                                  

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο   

Ο Πρόεδρος

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ

            

Ο  Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: