pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η ΕΡΤ περίγελος σε Guardian & Διεθνή ΜΜΕ: «Διδάσκει πώς να κλέβεις βενζίνη»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα The Guardian, Daily Mail, Alarabiya News, Insider σχολιάζουν την επιλογή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης να παρουσιάσει πώς κλέβει κάποιος βενζίνη. 

Το ρεπορτάζ της δημόσιας ελληνικής τηλεόρασης που παρουσίασε δύο «εύκολους» τρόπους με τους οποίους κλέβει κανείς βενζίνη, καυτηριάζει ο Διεθνής Τύπος με δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, λίγες ημέρες πριν, στο πλαίσιο της εκπομπής Συνδέσεις της ΕΡΤ, με αφορμή τις κλοπές καυσίμων που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό με τις διαρκείς ανατιμήσεις, παρουσιάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους κλέβει κανείς βενζίνη από ρεζερβουάρ σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Όπως ήταν λογικό, το απόσπασμα της εκπομπής έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν χιουμοριστικά την επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης. Ωστόσο, ο ντόρος που έγινε είχε ως αποτέλεσμα, το θέμα να απασχολήσει και Διεθνή ΜΜΕ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Guardian έκανε εκτενή αναφορά στο… εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπό τον τίτλο «Η ελληνική δημόσια τηλεόραση δίνει συμβουλές για το πώς να κλέβεις βενζίνη».

«Η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας έχει προκαλέσει επικρίσεις για ένα απόσπασμα που έδειχνε στους θεατές πώς να βγάζουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα, ενώ οι τιμές των καυσίμων εκτινάσσονται» αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ όπως σημειώνεται «Οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν σταθερά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, με την απλή αμόλυβδη πάνω από 2,37 ευρώ ανά λίτρο κατά μέσο όρο στην Αθήνα την Τετάρτη και πάνω από 2,50 ευρώ στη Ρόδο και τα γειτονικά νησιά».

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται αναλυτικά ότι από την ΕΡΤ κλήθηκε μηχανικός ο οποίος παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τους δυο τρόπους κλοπής βενζίνης.

Την είδηση όμως, μετέδωσε και η Dailymail με τον τίτλο «Η ελληνική δημόσια τηλεόραση διδάσκει τους τηλεθεατές πώς να κλέβουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές εκτοξεύτηκαν»!

 

Την σκυτάλη πήρε και τo Alarabiya News, που σε ρεπορτάζ με χιουμοριστικό τόνο αναφέρει πώς η ελληνική δημόσια τηλεόραση χλευάστηκε με τις «συμβουλές» που έδωσε σε ρεπορτάζ για την κλοπή βενζίνης.

 

Το Insider φιλοξενεί επίσης το… «ενδελεχές» ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπό τον τίτλο «Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός έδειξε στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν από το ρεζερβουάρ βενζίνη καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη».

 

 

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.