pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ, προτιμώ την σοβαρότητα»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας τον Κρέοντα, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, δεν του ήταν... ιδιαίτερα συμπαθής. 

Ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πριν από μερικές ημέρες ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία κρατώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Κρέοντα Γ@…σαι», στέλνοντας το δικό του ηχηρό μήνυμα στην εξουσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσίευση αυτή πραγματοποιήθηκε, μετά το τέλος των παραστάσεων της παράστασης «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας τον Κρέοντα, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, δεν του ήταν… ιδιαίτερα συμπαθής.

«Τώρα που τελειώνουν οι παραστάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!», έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η κίνηση του ηθοποιού δημιούργησε αντιδράσεις σε ορισμένους θεατρόφιλους που το θεώρησαν ύβρις σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας.

Απαντώντας στα σχόλια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε ότι το μόνο που έκανε είναι να αυτοσαρκαστεί και ότι «δεν υποχρεώνω κανέναν να συμφωνεί μαζί μου».

Σε απάντηση μάλιστα που έδωσε σε ένα από τα σχόλια τόνισε: «Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν σας άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω».

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…

Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο