kalomen834

stimolo BANNER 1

Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας - Εορδαίας για την Ανάπτυξη: "Ντίλερ συμφερόντων της Κοζάνης ο κύριος Παπαδόπουλος Μιχάλης"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Την πολιτική προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη κανείς».

Δεν θέλουμε να στοχοποιούμε και να χαρακτηρίζουμε άδικα κάποιους

που ο λαός με την ψήφο του τον έφεραν χρόνια τώρα να βρίσκεται στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής και στις καρέκλες σημαντικών υπουργείων.

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ :

Αποδεδειγμένα ο κύριος αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται για την όλη στάση και συμπεριφορά του απέναντι στην κοινωνία που τον εκλέγει, τότε….

Κύριε Παπαδόπουλε θα τα ακούσετε οριζοντίως και καθέτως.

Μέχρι σήμερα σας έχουμε στείλει δύο επιστολές στις 01-11-2021 και 23-11-2021 με τις οποίες σας κάναμε γνωστή και την πρόταση του Β. Σωτηρόπουλου και αποτελεί και πρόταση του Δήμου Εορδαίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Στις επιστολές μας αυτές σας αναλύσαμε για την ορθότητα και τι εθνικά συμφέρει την Δυτική Μακεδονία….. Περιμένουμε ακόμη να μας απαντήσετε!!!!!

Εκτός των αναφερθέντων επιστολών σας προκαλούσαμε με ένα Δελτία Τύπου στις 02-05-2022 και τίτλο «Τα τραίνα που φεύγουν ευκαιρίες μας παίρνουνε», να απαντήσετε στα διάφορα ερωτήματα που σας είχαμε βάλει.

Εσείς ο «παίζων στα δάκτυλα του ενός χεριού σας τα ΜΜΕ όχι μόνο τα τοπικά αλλά και τα πανελλήνια» Ήπιατε το νερό της σιωπής!!!!

Σε ολιγόλεπτες συναντήσεις που είχατε με τον κ. Β. Σωτηρόπουλο, δηλώσατε «αναρμόδιος για το σιδηροδρομικό δίκτυο. Όμως προχθές 22-09-2022 (όπως διαβάζουμε αποστείλατε επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και πανηγυρίζετε ότι εντάχθηκε μετά από πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, η σιδηροδρομική γραμμή Κοζάνης- Βέροιας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών!!!! Μπα ξαφνικά γίνατε ΑΡΜΟΔΙΟΣ και για το σιδηροδρομικό δίκτυο;;;

Όμως στις 16-12-2021 ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πατέρας δήλωνε: Ο ΟΣΕ στα πλαίσια της επικείμενης αναθεώρησης των ΔΔΜ πρότεινε την ένταξη στο Αναλυτικό Δίκτυο ΔΔΜ της σιδηροδρομικής γραμμής Κοζάνης-Βέροιας.

Συγκεκριμένα ο ΟΣΕ προτίθεται στο άμεσο μέλλον να εξετάσει μέσω προκαταρκτικών μελετών τις σιδηροδρομικές συνδέσεις Κοζάνη – Βέροια καθώς και Πτολεμαΐδα - Βέροια για να επιλεγεί η τεχνικοοικονομικά αρτιότερη λύση η οποία θα αποτελέσει το ελλείπον τμήμα της Σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Δεν σας είδαμε να πείτε κάτι τότε και να αγωνιστείτε για να ενταχθεί και η σύνδεση Πτολεμαΐδας – Βέροιας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο κ. Πατέρας αναφέρει ότι θα εξεταστούν οι δύο προτάσεις από τον ΟΣΕ για το ποια θα είναι η τεχνικοοικονομικά αρτιότερη.

Εμείς τότε αντιδράσαμε και με επιστολή μας στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών με διαβιβαστικό του Δήμου Εορδαίας θέσαμε ευθέως τα ερωτήματα μας προς τον κ. Καραμανλή αλλά περιμένουμε και από αυτόν απάντηση, μάλλον θα μας απαντήσει όταν δεν θα είναι υπουργός!!!!

Εδώ και αρκετό καιρό συνεχώς δηλώνετε ότι την ευθύνη έχει η προηγούμενη κυβέρνηση και η ΔΕΗ που δεν υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας και πως όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες που είχαν σταματήσει για την συνδέσεις Κοζάνης – Σιάτιστας – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Ηγουμενίτσας – Αθήνας, θα έχει ολοκληρωθεί η Σιδηροδρομική Εγνατία. https://www.youtube.com/watch?v=oURZDfKctaw «και θα έχει η περιοχή ασφαλή σιδηρόδρομο, και εμπορευματικό και επιβατικό». (08-09-2022). Δηλαδή η περιοχή της Κοζάνης, γιατί την σύνδεση της Πτολεμαΐδας – Κοζάνης (που θεωρείτε μέγα επίτευγμα και θα υλοποιηθεί σε ένα χρόνο) το είχε κάνει ο Τρικούπης όμως το 1886).

Απαξιώνετε κύριε Παπαδόπουλε ολόκληρη τη Εορδαία στηρίζοντας συμφέροντα, ποιο είναι το πολιτικό τίμημα;

Απαξιώνετε τους κατοίκους που σας εξέλεξαν.

Απαξιώνετε τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας.

Απαξιώνετε φορείς, Συλλογικότητες, και Συλλόγους.

Απαξιώνετε τον ορθολογισμό και την ίση κατανομή πόρων.

Απαξιώνετε την προοπτική μια ολόκληρης περιοχής, που έχει πληγεί βάναυσα, διότι το σύστημα νομής της εξουσίας του Νομού, που εδρεύει στην διπλανή πόλη σας μεγάλωσε το αυτί.

Απαξιώνετε το ηθικό κριτήριο, και την ισοπολιτεία που βασίζεται ο Δυτικός Πολιτισμός.

Αυταπαξιώνεστε κύριε Παπαδόπουλε, μπλέκοντας τα προσωπικά σας συμφέροντα, την καρέκλα, στην πολιτική υποταγή σκοτεινών κέντρων λήψης αποφάσεων, ενάντια στις προοπτικές ανάπτυξης της Εορδαίας.

Οι Εορδείς έχουν και κριτήριο και πολιτική άποψη.

Σας την έχουν στημένη, οι εκλογές πλησιάζουν και στην  Εορδαία  αρέσουν τα σκιώδη χρώματα.

Και δη το μαύρο.

Το τραίνο που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να χαρίσετε (εκεί που εθνικά είναι επιζήμιο), ανερυθρίαστα χωρίς αιδώ χωρίς τύψεις, χωρίς διαβούλευση, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν αντικειμενικά κριτήρια ως ρίψασπις, που κοιτάζει πονηρά και νότια, θα σας εκδικηθεί σύντομα, να είστε βέβαιος για αυτό, θα εκδικηθεί και εσάς και τους συνοδοιπόρους σας, (αυτοδιοικητικούς, ΜΜΕ και γρουέζους ), που προσπαθείτε να χωρίσετε την Δυτική Μακεδονία σε Νότιους και Βόρειους.

Είναι σίγουρο θα μας βρείτε μπροστά σας, σε αναχωματικό και αγωνιστικό δακτύλιο.

Είναι ντροπή που κατέχετε αυτή τη θέση, ο κόσμος σας ψήφισε να στηρίξετε τα συμφέροντα ολοκλήρου του Νομού, αντ’ αυτού παραδίδετε γη και ύδωρ, εκεί που έχουν και την γη και το ύδωρ, αλλά κυρίως έχουν το ισχυρό λόμπι στο οποίο αδυνατείτε να αντισταθείτε.

Συνάντηση όχι στα νταμάρια που λένε κάποιοι αλλά στις πλατείες και στην κοινωνία κύριε Παπαδόπουλε, στις υψηλές πύλες της Εορδαίας – οι εκλογές πλησιάζουν, μην το ξεχνάτε.

Υ.Γ.

Όσο για "τον έτερον υποβαστάζοντα" με περηφάνια μόνο την σημαία της γείτονος πόλεως κ. Κασαπίδη που από 14-09-2022 αρνείται να μας απαντήσει στα ερωτήματα μας και στην ανοικτή πρωτοκολλημένη επιστολή μας, θα επανέλθουμε σύντομα..

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημοφιλή Νέα

Α'2 Γυναικών Μπάσκετ: Έβδομη αγωνιστική για Λασσάνη Κοζάνης και Απόλλων Πτολεμαΐδας - Το πρόγραμμα
Ο πρόεδρος της κοινότητας Ποντοκώμης Γιώργος Πηλιανίδης στο kozani.tv: Μεγάλες καθυστερήσεις στις υποδομές στη Νέα Ποντοκώμη, καμιά ουσιαστική εξέλιξη στους πυλώνες υψηλής τάσης, μεγάλος κίνδυνος απαξίωσης. Ο δήμος Κοζάνης πρέπει να κάνει περισσότερα!
Γραμμάτια...

Γραμμάτια...


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Την δική του Τράπεζα Αίματος απέκτησε ο Όμιλος Τένις Πτολεμαΐδας

Την δική του Τράπεζα Αίματος απέκτησε ο Όμιλος Τένις Πτολεμαΐδας


Την δική του Τράπεζα Αίματος απέκτησε ο Όμιλος Τένις Π…

Όμιλος Αντισφαίρησης Πτολεμαΐδας: Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

Όμιλος Αντισφαίρησης Πτολεμαΐδας: Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο


Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας, γνωστό και ως&n…

Ο Παντελής Καπετάνος έρχεται στο «OUT OF LINES» by top-sport.gr και μιλάει στους Χ. Τσαρτσιανίδη & Γ. Τοπαλίδη - Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 21:00! (Trailer)
Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης:
Βόλεϊ ΕΣΠΕΜ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Β' Εθνική Γυναικών, Κ20 & Κ18 Κοριτσιών και Κ21 Αγοριών για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας

Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας: Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που θα παρουσιάσει η Συμφωνική

Περισσότερα

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ​Επιστολή με παρατηρήσεις - προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε

Περισσότερα

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει την έντονη διαφωνία της για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παραμονές Χριστουγέννων 2016 η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να γραφτεί ο επίλογος για

τον ΑΔΜΗΕ υπογράφοντας το τελικό κείμενο

Περισσότερα

ΕΡΤ Κοζάνης & Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Ραδιομαραθώνιος αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας «Προσφέρω με την καρδιά μου»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και από ώρα 09.00 π.μ μέχρι και στις 14.00 μ.μ, η ΕΡΤ Κοζάνης (100,2 και 100,6 FM)

Περισσότερα

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Με «εορταστικές εκδηλώσεις» για την απόφαση της Ε.Π του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με το αίτημα της ΔΕΗ για τους ρύπους προσπαθεί η Greenpeace να ξεχάσει τον πόνο της ότι: οι λιγνιτικές επενδύσεις δεν ακυρώνονται

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Είχαν τρομερή αγωνία και άγχος

Μπορεί και να τους είχε κοπεί και η όρεξη

Τα βράδια στριφογύριζαν στο κρεβάτι βλέποντας εφιάλτες.

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας "Ο Σωτήρας": Πρόσκληση στη 2η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 2 η Χριστουγεννιάτικη

Περισσότερα

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κλιμακώνονται τα προγράμματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα,

Περισσότερα

ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας: Παιχνίδια «κατάσκοποι»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα συνδεδεμένα, στο ίντερνετ παιχνίδια, αποτυγχάνουν παταγωδώς, στην προστασία βασικών δικαιωμάτων των καταναλωτών, σε θέματα ασφάλειας

Περισσότερα

Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο www.kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έδωσε στο www.kozani.tv και στους Σωκράτη Μουτίδη και Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη ο Υπουργός Επικρατείας

Περισσότερα

ΔΕΗ: Υπενθύμιση για Ρύθμιση Οφειλών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι στις 31/12/2016 λήγει το ιδιαίτερα ευνοϊκό

πρόγραμμα διακανονισμού

Περισσότερα

Ο ποιητής του λαού και κονταρομάχος των φτωχών Κώστας Βάρναλης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης

Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης ο κομμουνιστής ποιητής Κώστας Βάρναλης.

Περισσότερα

ΔΕΗ: Αναγνώριση του αιτήματος για δωρεάν δικαιώματα CΟ2

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεύτερη αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος της Ελλάδας για δωρεάν χορήγηση δικαιωμάτων

εκπομπής CO2 αποτελεί

Περισσότερα

Πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Video από την μαζική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας που  πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα χιλιάδες συνταξιούχοι από όλη τη χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: «Καθαρή» ενέργεια και «πράσινη» ανάπτυξη: μανδύας για εγγυημένα κέρδη για το κεφάλαιο.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη συζήτηση για τη «δέσμη μέτρων Καθαρή Ενέργεια για όλους» στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο παρενέβη ο ευρωβουλευτής

Περισσότερα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο ptolemaida.tv (16-12-16)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (16-12-16)

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα": Πρόσκληση σε εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα" σας προσκαλεί στην εκδήλωση Κόλντα Μπάμπω

Περισσότερα

Επείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν και προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Για πόσα χρόνια δεσμεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση για πλεόνασμα 3,5%»;

Περισσότερα

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό": Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στην Πτολεμαΐδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα 18 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη:

Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού, των πολέμων και της φτώχειας

Περισσότερα

Καταγραφή δεσποζόμενων ζώων στο δήμο Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Εορδαίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθ.5 του Νόμου 4039/2012 και με την τροποποίηση του Ν. 4235/2014

Περισσότερα

Γιώργος Κασαπίδης: Κατάθεση ερώτησης για την απρόσκοπτη προσβασιμότητα σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας ως προς την απρόσκοπτη προσβασιμότητα

Περισσότερα