pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δήμος Εορδαίας - ΔΕΤΗΠ: Έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης για πολίτες κοινωνικά ευάλωτων κατηγοριών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δήμος Εορδαίας - ΔΕΤΗΠ : Έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης για πολίτες κοινωνικά ευάλωτων κατηγοριών, οι οποίοι πληρούν οικονομικά κριτήρια.

Από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Ο Δήμος Εορδαίας καλεί τους πολίτες που πληρούν τα απαιτούμενα οικονομικά κριτήρια να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα έκπτωσης στο κόστος τηλεθέρμανσης για την χρονική περίοδο 2022-2023. Πιο συγκεκριμένα, η περίοδος εφαρμογής περιλαμβάνει το διάστημα από τον Οκτώβριο 2022 μέχρι και τον Μάιο 2023, και αφορά την δαπάνη κατανάλωσης του συγκεκριμένου διαστήματος.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης έχουν oι πολίτες που το εισόδημα τους για το φορολογικό έτος 2021 (εκκαθαριστικό 2021) είναι έως 5.000 ευρώ, (εισόδημα επιβολής εισφοράς) προσαυξανόμενο κατά 500 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο με ανώτατο όριο τις 7.000 ευρώ για την οικογένεια με δυο ενήλικες και τέκνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα  ή/και πρόσθετα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας (γραφείο 4 του Δημοτικού Καταστήματος), από τις 04 Οκτωβρίου 2022 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2022 με τρεις τρόπους:

  1. 1)Ηλεκτρονικά:

Αποστέλλετε συμπληρωμένη την αίτηση μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συνοδευόμενη από ηλεκτρονικές υπεύθυνες δηλώσεις όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού, τις οποίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses. Στην υπεύθυνη δήλωση θα σημειώνετε το παρακάτω κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετέχω στο Πρόγραμμα έκπτωσης στο κόστος τηλεθέρμανσης για την χρονική περίοδο 2021-2022 του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΤΗΠ. Η παροχή τηλεθέρμανσης αφορά την κύρια κατοικία μου, τα δικαιολογητικά που επισυνάπτω είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων και συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων. Αποδέχομαι ότι τα δεδομένα των απαντήσεών μου μπορεί να τύχουν επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμος Εορδαίας), για το σκοπό της παρακολούθησης του προγράμματος, προκειμένου να εξαχθούν στατιστικά στοιχεία (δείκτες) για το σκοπό των ερευνών και αξιολογήσεων. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς του προγράμματος, πραγματοποιείται ιδίως σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 παρ. 1 περ. γ & ε και 9 παρ. 2 περ. ζ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία δεδομένων. Επίσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 12 έως 22 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών καθώς και με τους κανόνες εφαρμογής του Kανονισμού, όπως αυτοί ορίζονται στο Ν.4624/2019, διατηρώ - ως υποκείμενο των δεδομένων - τα δικαιώματα ενημέρωσης και πρόσβασης, τα δικαιώματα διόρθωσης και διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκειμαι σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης διαδικασίας».

  1. Με φυσική παρουσία κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463350104 και 2463350162

  2. Με εξουσιοδότηση που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses

Σας επισημαίνουμε ότι αιτήσεις που κατατίθενται μετά τις 21/10/2022 ή έχουν ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές. Συνιστάται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»