pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

LACTATIONLAND το Συμβουλευτικό Κέντρο Θηλασμού στην Κοζάνη από την Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Θηλασμού (IBCLC) παιδίατρο Εύη Θώμου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στον νέο και πρωτοποριακό χώρο του LACTATIONLAND παρέχονται συμβουλές γύρω από το θηλασμό, γίνονται προγεννητικά μαθήματα σε μέλλοντες γονείς, υποστηρίζεται ο μητρικός θηλασμός με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους.

Η Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού (IBCLC) παιδίατρο Εύη Θώμου, είναι σε θέση να διαγνώσει και να επιλύσει θέματα που προκύπτουν και απασχολούν τους νέους γονείς όσον αφορά στον θηλασμό, όπως σωστή προσκόλληση, βραχύς χαλινός, μειωμένη ή αυξημένη παραγωγή γάλακτος, επώδυνες θηλές, επιστροφή της μητέρας στην εργασία της, θηλασμός διδύμων και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη δυάδα μητέρας-βρέφους.

Η εξειδίκευση αυτή διαφοροποιείται στο γεγονός ότι η αντιμετώπιση γίνεται απέναντι στη δυάδα και στον τρόπο που αυτή αλληλεπιδρά, σε αντίθεση με τη μεμονωμένη προσέγγιση μόνο της μητέρας ή μόνο του βρέφους. Έρχεται να προστεθεί επικουρικά στις ιατρικές ειδικότητες που φροντίζουν τη μητέρα και το βρέφος της, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει η οικογένεια για τη διατροφή του παιδιού της.

 

LACTATIONLAND Συμβουλευτικό Κέντρο Θηλασμού

Ελ. Βενιζέλου 33 - Κοζάνη

https://www.lactationland.gr/

 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας