pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με Μιχαηλίδου και Χατζηπαυλίδη συμμετείχε στο τουρνουά Καστοριάς ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στο OPEN E3 τουρνουά τένις για ηλικίες 14ων ετών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Η Κατερίνα Μιχαηλίδου και ο Ιάσωνας Χατζηπαυλίδης έπαιξαν στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν, εκτός των άλλων, να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα στους παρισταμένους.

Το μετάλλιο που κέρδισε η Κατερίνα και ο αξιόλογος αγώνας που έδωσε ο Ιάσωνας ενάντια στον αντίπαλό του αποδεικνύουν ότι ο πήχης στο τένις ανεβαίνει όλο και περισσότερο και μαζί με αυτόν ανεβαίνουν οι προσδοκίες και οι στόχοι του Ομίλου και των μελών του.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια, τις διεκδικήσεις και κατακτήσεις τους.

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας