pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Ο ΓΙΟΣ" - Νέα θεατρική παράσταση από το Βόρειο Πεδίο

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Βόρειο Πεδίο,πιστό στο καλό θέατρο, είναι έτοιμο να παρουσιάσει την δεύτερη δουλειά του για τη νέα θεατρική περίοδο.

Πρόκειται για το γαλλικό θεατρικό έργο Ο ΓΙΟΣ, του Φλοριάν Ζελλέρ. Το έργο είναι σύγχρονο (γράφτηκε μόλις το 2018) και πραγματεύεται μερικά από τα πιο σημερινά θέματα που απασχολούν τις οικογένειες και την κοινωνία. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία, σκηνικά και μουσική επιμέλεια της Μελίνας Αυγερινού και είναι τοποθετημένη ανάμεσα στα δύο σπίτια που ως χώροι αλλά και ως σημεία συμβολίζουν τους δύο κόσμους που βρίσκονται αντιμέτωποι και χαράσσουν την πορεία του έργου.

Ο ΓΙΟΣ πραγματεύεται την εξέλιξη ενός έφηβου ο οποίος εγκλωβίζεται ανάμεσα στα υπαρξιακά του διλήμματα, τους εσωτερικούς του δαίμονες, αλλά και στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη ζωή του και δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Η μητέρα του έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το βάρος το αναλαμβάνει ο πατέρας του, που εξελίσσεται τελικά σε τραγικό πρόσωπο εξαιτίας και των δικών του επιλογών.

Ο ΓΙΟΣ είναι ένα συγκλονιστικό έργο και μια παράσταση που καθηλώνει, θέτοντας προβληματισμούς αλλά και απεικονίζοντας μια σύγχρονη πραγματικότητα, δείχνοντας ουσιαστικά τι δεν πρέπει να κάνουν και οι γονείς και τα παιδιά.

Στην παράσταση συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:ΠΙΕΡ: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας ΑΝΝΑ: Σοφία Χαλαϊδοπούλου ΣΟΦΙΑ: Ματίνα Ζιώγου ΝΙΚΟΛΑ: ΝτεςΚαρασαρίδου ΓΙΑΤΡΟΣ: Αλίκη Θεοδωρίδου και ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ: Χρήστος Τσολάκης

Οι υπόλοιποι συντέλεστες της παράστασης είναι: Στα φώτα: Ηλίας Μιχαηλίδης Στον ήχο: Δέσποινα Παπαρίζου Φροντιστήριο - Υποβολείο: Ελένη Καραγεώργη – Δήμητρα Ρουδνικλή Μακιγιάζ: Μελίνα Σαρηγιαννίδου

Στα σκηνικά βοήθησε με τις ιδέες της η Άννα Βουλγαροπούλου. Την σκηνική κατασκευή ανέλαβε ο Ανδρόνικος Κεπαζάκης και την επιμέλεια της αφίσας ο Στράτος Ιορδανίδης. Φωτογράφιση έκανε ο Νίκος Λόφτσαλης.

Θα δοθούν οκτώ (8) παραστάσεις στην Αίθουσα του Βόρειου Πεδίου (Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως γωνία) τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα. Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα θα είναι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν: η Κυριακή 20 Νοεμβρίου και τα Σαββατοκύριακα 26, 27 Νοεμβρίου, 3, 4 Δεκεμβρίου και 10 και 11 Δεκεμβρίου. Όλες οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για τις 9 το βράδυ.

Κρατήσεις θέσεων τις απογευματινές και βραδινές ώρες στο τηλέφωνο του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ 2463505959 και στο τηλέφωνο 6986617999.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΙΛΑΣ

Δημοφιλή Νέα

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Γιώργος Αδαμίδης: Λένε

Γιώργος Αδαμίδης: Λένε "Προσιτή τιμή" το ακριβότερο κατά 55% ρεύμα


Ο Πρόεδρος στην Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού ΔΕΗ (ΓΕΝΟ…

Ένα ακροδεξιό πολιτικό φάντασμα έπιασε δουλειά και πάλι… (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)

Ένα ακροδεξιό πολιτικό φάντασμα έπιασε δουλειά και πάλι… (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)


Ξυπνάς ανοίγεις την τηλεόραση και τι να δεις, ένα πολιτ…

Οργάνωση...

Οργάνωση...


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

«Αποκλειστικές πληροφορίες» του kozani.tv: Ποιοι θα συνοδεύουν τον Κ. Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην περιοχή μας | Δείτε με ένα κλικ !
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Σύσκεψη στο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα, σήμερα Πέμπτη
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | "Άγιο είχαμε!" (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η.: Εκδρομή στο Βόλο - Πήλιο

Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η.: Εκδρομή στο Βόλο - Πήλιο


Στα πλαίσια των κοινωνικών-πολιτιστικών δραστηριοτήτ…