pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νότης Μαυρουδής: Η οργισμένη ανάρτηση του γιου του για την αδιάκριτη στάση δημοσιογράφων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας».

Στη μη ένδειξη σεβασμού των τηλεοπτικών σταθμών στο πένθος της οικογένειας Μαυρουδή μετά τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη αναφέρεται ο γιος του Χάρης με μια οργισμένη ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Μαυρουδής αναφέρεται στην αδιάκριτη στάση «παπαράτσι δημοσιογράφων» που βρίσκονται ακροβολισμένοι γύρω από το εξοχικό της οικογένειας οι οποίοι «μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας».

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση στα κανάλια να ζητήσουν από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν «έστω και για τους τύπους», τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια.

«Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Χάρης Μαυρουδής αναφέροντας τον θυμό του πατέρα του όταν «κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του Χατζιδάκι» και έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση να μεταφέρεται με το φορείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χ. Μαυρουδή:

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου


Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονί…

Τα βασανιστήρια της Χούντας [video]
Νέα Φτώχεια για τους Δυτικομακεδόνες με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.) Πυρήνα Ζώνης Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.) | του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ