Βιασμός 12χρονης: «Η Μιχαηλίδου στοχοποίησε τη 12χρονη - Αποκάλυψε πού μένει και πού πάει σχολείο» καταγγέλλει η δικηγόρος

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για σειρά ψευδών και για υπονόμευση της επιβαλλόμενης προστασίας της ανωνυμίας της 12χρονης που είχε πέσει θύμα των παιδοβιασμών στον Κολωνό

κατήγγειλε την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η ίδια κατηγόρησε την Δόμνα Μιχαηλίδου ότι «το μόνο ακριβές που είπε», απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή Κλέωνα Γρηγοριάδη, είναι «ότι η πρόνοια στοχοποίησε το παιδί».

«Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές προσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της», κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας.

Επίσης, κατήγγειλε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός της υπουργού πως δέχεται η μικρή κατ’ οίκον διδασκαλία. «Έχουμε κάνει πολλές αιτήσεις και ουδείς έχει ανταποκριθεί ως σήμερα», συνέχισε, για να προσθέσει ότι η μόνη παροχή από το κράτος ως τώρα είναι ένας παιδοψυχολόγος που «πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να δει το παιδί».

«Δεν έχουμε καμία βοήθεια, δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια από την Πολιτεία. Μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους. Η Πολιτεία έχει δώσει μόνο δύο γάλατα εβαπορέ και δύο πακέτα μακαρόνια», συνέχισε η Ασπασία Ταραχοπούλου, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, έχει υποσχεθεί εδώ και μήνες μία κουκέτα «γιατί τα δύο αδέλφια κοιμούνται σε έναν σπασμένο καναπέ» και ακόμη δεν έχει ούτε αυτό γίνει πράξη.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Mediahome Ηρακλής Καλομενίδης στην Πτολεμαΐδα - Κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής - Δείτε τις τιμές !
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος...
Tο Μεσόβουνο επέλεξε η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ για να τιμήσει την μεγάλη επέτειο των 80 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, την Κυριακή 11 Μάη
Δήμος Εορδαίας & Τ.Κ. Φούφα: Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ του Μακεδονομάχου «Καπετάν Φούφα» και των συμπολεμιστών του, την Κυριακή 11 Μαΐου
53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης

53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης


Καύση απορριμμάτων - Δυτική Μακεδονία"        &n…

Μπογιόπουλος – Χατζηστεφάνου: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισραήλ έφτασαν στα σύνορα της Ευρώπης
Ζητείται καθηγητής/-τρια Οικονομίας από το φροντιστήριο Μ.Ε. «Νόηση – κριτική παιδαγωγική» στην Κοζάνη