pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σημαντική ημερίδα στο Λέχοβο την Κυριακή 29 Ιανουαρίου | ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΔΟΥΚΑΣ" - "ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Λεχόβου σε συνεργασία με την ΤΚ Λεχόβου και τοπικούς φορείς, διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης, μ

ε θέμα: ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΔΟΥΚΑΣ" - "ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/01/23 και ώρα 11:00 π.μ., στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην πλατεία του Λεχόβου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των κατοίκων του Λεχόβου και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση του Αιολικού Σταθμού στη θέση "Δούκας". Ποιές οι επιπτώσεις στη φύση, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία;

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα που αφορούν τις ΑΠΕ.

Βασική μας επιδίωξη αποτελεί η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής.

Η παρουσία σας στην ημερίδα είναι σημαντική. Το ζήτημα μας αφορά όλους. Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Ο τόπος μας είναι πολύτιμος και η αξία του φυσικού μας περιβάλλοντος ανεκτίμητη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Λεχόβου σε συνεργασία με την ΤΚ Λεχόβου και τοπικούς φορείς, διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης, με θέμα: ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΔΟΥΚΑΣ" - "ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/01/23 και ώρα 11:00 π.μ., στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην πλατεία του Λεχόβου. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των κατοίκων του Λεχόβου και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση του Αιολικού Σταθμού στη θέση "Δούκας". Ποιές οι επιπτώσεις στη φύση, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία; Στην ημερίδα θα συμμετέχουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα που αφορούν τις ΑΠΕ. Βασική μας επιδίωξη αποτελεί η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής. Η παρουσία σας στην ημερίδα είναι σημαντική. Το ζήτημα μας αφορά όλους. Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Ο τόπος μας είναι πολύτιμος και η αξία του φυσικού μας περιβάλλοντος ανεκτίμητη!

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας