pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αγωνιστική Συνεργασία Σπάρτακου (Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ): "Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν κάτι θετικό από την πλειοψηφία του νέου Δ.Σ. του Σπάρτακου"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με αφορμή τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Σπάρτακου 1,5 μήνα μετά τις εκλογές

, αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα η σύμπλευση των παρατάξεων ΔΡΑΣΕ(πρώην ΠΑΣΚΕ – ΣΑΔ) και ΔΑΚΕ στα κρίσιμα και βασικά ζητήματα της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, της απολιγνιτοποίησης, της στήριξης της εργοδοσίας, της κατεύθυνσης που πρέπει να έχει το σωματείο κλπ.

Όλοι αυτοί που έσχιζαν τα ιμάτιά τους στην προεκλογική περίοδο, μαζί αποφάσισαν να πετάξουν έξω από την Εκτελεστική Επιτροπή την Αγωνιστική Συνεργασία, αποκλείοντάς την από τη θέση που οι εργαζόμενοι την έδωσαν και δικαιούται με βάση αναλογικό – αντιπροσωπευτικό προεδρείο που μέχρι τις τελευταίες αρχαιρεσίες ίσχυε. Αυτοί που στο Δ.Σ του Ε.Κ Κοζάνης κλαίγονται που η ΔΑΚΕ τους απέκλεισε από το προεδρείο, τώρα στο Σπάρτακο μαζί αποκλείουν την Αγωνιστική Συνεργασία,

Επίσης αφού έσπευσαν να υλοποιήσουν τον νόμο Χατζηδάκη (την στιγμή που άρθρα του βγήκαν αντισυνταγματικά από το ΣτΕ) που αποδείχτηκε επίσης πόσο αδιαφανής είναι , 1,5 μήνα μετά δεν έχουν εκδώσει ακόμα επίσημα αποτελέσματα για το τι πήραν οι παρατάξεις από την ηλεκτρονική ψηφοφορία και μάλιστα όταν ο εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Συνεργασίας ζήτησε τα συνολικά αποτελέσματα ο Γραμματέας αρνήθηκε να τα δώσει.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν κάτι θετικό από την πλειοψηφία του νέου Δ.Σ. του Σπάρτακου. Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού είναι δεμένοι χειροπόδαρα στην υπεράσπιση της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων. Είναι δεμένοι με την υπεράσπιση της εργοδοσίας και της κερδοφορίας της εις βάρος των εργαζομένων. Γι’ αυτό δεν τους νοιάζει που εκφυλίζουν τις διαδικασίες, που δημιουργούν αποστροφή στους εργαζόμενους. Αφού τους θέλουν μόνο ψηφοφόρους με ανταλλάγματα.

Η ελπίδα εναποτίθεται στους εργαζόμενους και τους συλλογικούς οργανωμένους αγώνες τους κόντρα στην εργοδοσία και των κυβερνήσεων και σ’ αυτούς καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος και να διεκδικήσουμε:

  • Να μην κλείσουν ορυχεία και σταθμοί
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Να δοθεί τέλος στην εντατικοποίηση, τα συνεχόμενα 12ωρα. Υπογραφή Σ.Σ.Ε για όλο το προσωπικό. (ΔΕΗ Ανανεώσιμες, μπλοκάκια, 8μηνίτες, εργολαβικούς)
  • Μέτρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία.
  • Προστασία του περιβάλλοντος. Όχι στην δημιουργία μονάδας καύσης απορριμμάτων από τη ΔΕΗ Α.Ε

Δημοφιλή Νέα

Πέμπτη 30 Μαρτίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πέμπτη 30 Μαρτίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Το προσβλητικό μεταμεσονύχτιο μήνυμα του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου προς τον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη !
ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ:
Τα «Καψούρικα» media Κοζάνης Πτολεμαΐδας και περιχώρων (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)

Τα «Καψούρικα» media Κοζάνης Πτολεμαΐδας και περιχώρων (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)


«Καψούρικα», ταυτισμένα με την εξουσία (τοπική και κεν…

Παραλήρημα Γεωργιάδη: Δεξιός είναι ο εργατικός, ο ιδιοφυής - Aριστερός είναι ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος (video)
 ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ---ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΕΠΑΝΑ(Σ)ΤΑΣΗ---ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ   ΣΑΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ...STOP  (Συνυπογράφουν Βαγγέλης Χατζηαλεξίου και Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Σούλης Αϊβαζίδης για την Πανελλαδική σύσκεψη στην Αγιά: Οι Αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν με βάση τις κυβερνητικές δεσμεύσεις. Νέες κινητοποιήσεις στις 5 Απριλίου εάν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα μας. Ο αγώνας είναι για εμάς καθήκον ! (video)
Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μπαμπίλας μιλά για τις δύο παραστάσεις του