pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Γ.Ν. Πτολεμαΐδας "Μποδοσάκειου": "Αγωνιστική υποδοχή κόντρα στις κυβερνητικές φιέστες που επιχειρούν να εξωραΐσουν την πολιτική της κυβέρνησης"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την περίοδο που οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, τις μετακινήσεις, την υποστελέχωση, τις χιλιάδες μέρες ρεπό

και άδειας που μας οφείλονται, η κυβέρνηση που επιδιώκει να μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και τους ασθενείς σε πελάτες έρχεται να κάνει άλλη μια φιέστα!

Αποτελεί πρόκληση και κοροϊδία, αυτήν την περίοδο, η παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό στην περιοχή μας.

Έρχονται για να πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας τη στιγμή που έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι μονάδες γύρω μας, που έχουν χαθεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας, που οι εργολάβοι κάνουν χρυσές δουλειές. Ανακοινώνουν ένα νέο φιλοεπενδυτικό πακέτο-φιλέτο για τους επιχειρηματικούς ομίλους, τη στιγμή που έχουν καθηλωμένους τους δικούς μας μισθούς, που μας έχουν κόψει εδώ και μια δεκαετία τον 13-14ο μισθό, που μας μαστίζει η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια.

Πακέτα στους επιχειρηματίες των «πράσινων» επενδύσεων, power pass και καλάθι νοικοκυράς-κοροϊδια για εμάς.

Ενδεικτικό του πόσο βαθιά μπάζουν στο παιχνίδι των «πράσινων» επιχειρηματικών ομίλων την περιοχή μας είναι οι πρόσφατες ανακοινώσεις για την εγκατάσταση μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού-Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.

Δεν μας κάνει εντύπωση που οι προτεραιότητες για την κυβέρνηση και την Ε.Ε. για την αξιοποίηση του περίφημου Ταμείου Πράσινης Μετάβασης δεν βάζουν στο επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες για την υγεία του λαού της περιοχής, πρώτα από όλα με το απαραίτητο προσωπικό, αλλά την κερδοφορία των εταιριών που θα κερδοσκοπήσουν με το έργο αυτό.

Άραγε η διοίκηση του νοσοκομείου παραδέχεται ότι λειτουργεί με κριτήρια Ανώνυμης Επιχείρησης που ζυγίζει πόσα κόβει από το ρεύμα και τη θέρμανση και τότε ίσως να δώσει και κάτι για προσλήψεις και ανάγκες των εργαζομένων;

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ καλεί όλους τους υγειονομικούς, όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να πάρουν μέρος στην αγωνιστική υποδοχή του πρωθυπουργού ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν είναι ανεκτή.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ!

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΛΙΝΙΚΗΣ-ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διεκδικούμε:

  • Πλήρη ανάπτυξη του συστήματος Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ. Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κατηγοριών. Ένταξη στα ΒΑΕ
  • Μονιμοποίηση των συμβασιούχων, επικουρικών, ΣΟΧ.
  • Αυξήσεις μισθών – Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…