Κυριάκος Μητσοτάκης: Μητσοτάκης: "Θυσία των παιδιών στα Τέμπη, για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη πρώτη του περιοδεία μετά το πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στο Μαρούσι, χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για θυσία των νεκρών.

Πιο συγκεκριμένα, αναπαράγοντας το αφήγημα γνωστών δημοσιογράφων που προκάλεσαν την οργή και τις αντιδράσεις πολλών με ξεσηκωμό στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός δήλωσε: ” Η καλύτερη δικαίωση για τη ΘΥΣΙΑ αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη, δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας “.

Αλήθεια σε ποιο βωμό έγινε η θυσία; Σε αυτό της απαξίωσης του κοινωνικού κράτους λόγω των συμφερόντων που εξυπηρετεί η κυβέρνηση; Στης κερδοσκοπίας;

Το να κάνει λόγο ο πρωθυπουργός για θυσία, παιδιών που ουσιαστικά, δολοφονήθηκαν εξαιτίας της ανικανότητας να είναι ασφαλές τα μέσα μαζικής μεταφοράς οργιάζει και έχει δικαιολογημένα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr

Δημοφιλή Νέα

Ζητείται προσωπικό από το ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Πτολεμαΐδα
Media Home - Ηρακλής Καλομενίδης στην Πτολεμαΐδα / Νέες παραλαβές σε τιμές ΣΟΚ!!! (video)

Media Home - Ηρακλής Καλομενίδης στην Πτολεμαΐδα / Νέες παραλαβές σε τιμές ΣΟΚ!!! (video)


"Media Home - Ηρακλής Καλομενίδης / Πτολεμαΐδα"      &nbs…

Ελλάδα 2025: Αδιέξοδη Ηλεκτρενεργειακή Πολιτική - Δυτική Μακεδονία Ώρα Μηδέν! (Γράφει ο Χρήστος Παπαγεωργίου)
H Παρθένα Τσοκτουρίδου μιλά στο kozani.tv για την μαρτυρία της Μυροφόρας Καραγιαννίδου από το Μεσόβουνο Εορδαίας για τα δύσκολα χρόνια της κατοχή και του εμφυλίου. (video)
Τρίτη 11 Μαρτίου 2025: Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ
Μιχάλης Παπαδόπουλος 22/3/2023: Mια και είκοσι ήμουνα ήμουν στον τόπο του δυστυχήματος... Αμέσως έγινε το πρώτο συντονιστικό με ΕΚΑΒ & πυροσβεστική... Ήταν τιμή που πρωθυπουργός &  Γεραπετρίτης μου δώσανε όλες τις αρμοδιότητες του τ. υπουργού Κ. Καραμανλή
8-ΜΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Στις Μάνες που Έχασαν Παιδιά (γράφει η Σοφία Δενεσίδου)