pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει» λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη να

αντιδρούν αμήχανα λέγοντας «ουδέν σχόλιο».

Επανήλθε ο Ανδρέας Λοβέρδος τέσσερις ημέρες μετά το άδειασμα του από τη Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή την τοποθέτηση του αναφορικά με την παρέμβαση του Νίκου Ανδρουλάκη για το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

VIDEO

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. τόνισε (ΣΚΑΪ) «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση και συμπλήρωσε: «εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα».

Απαντώντας σε σχόλιο ότι αυτό που είπε ακούγεται αλαζονικό, και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δικαίωμα διαγραφής, ισχυρίστηκε ότι «πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή» κρίνοντας πως «πρέπει να γίνει κάτι παρά πολύ σοβαρό».

Συνέχισε σε ανάλογο ύφος λέγοντας πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα».

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».Υποστήριξε πως δεν έχει σκοπό να προκαλέσει εσωκομματική σύγκρουση υπογραμμίζοντας «έβαλα τελεία, άκουσα και τον κομματικό αντίλογο, τέλεια σε αυτό, προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου».

«Ουδέν σχόλιο», λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ..

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, με αρκετή δόση αμηχανίας, δεν σήκωσαν το γάντι, σχολιάζοντας πως «το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο» αρνούμενοι να σχολιάσουν τη σημερινή συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου.

 

ΠΗΓΗ: www.efsyn.gr - www.skaitv.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.