pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Ο λαός μας λέει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δυστυχώς η θητεία του κυρίου Κασαπίδη δεν ξεκίνησε καλά"... (γράφει ο Γιώργος Χριστοφορίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

Από τις πρώτες ημέρες της θητείας του κ. Κασαπίδη, ήδη από το Νοέμβριο του 2019, είχαμε θέσει

ως έργο πρώτης προτεραιότητας την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας, Λάρισας - Κοζανης - Πτολεμαίδας – Φλώρινας μέσω Ρυμνίου ,που θα μας ενώνει με ταχύτητα και ασφάλεια με τη Νότια Ελλάδα και την Ευρώπη και είναι ενταγμένο στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα.

Το έργο ήταν από τότε εντελώς ώριμο και μισοτελειωμένο στο τμήμα Κοζάνη-Ρύμνιο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ώριμο το τμήμα Ρύμνιο -Τριγωνικό με δυνατότητα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ επίσης.

Εάν απλά η περιφερειακή αρχή δρούσε με κριτήρια ανάπτυξης και όχι στενά ρουσφετολογικά και τοπικιστικά, τώρα με το μεγάλο ζήτημα της υψηλής γέφυρας θα υπήρχε έτοιμος εναλλακτικός και ασφαλής δρόμος.

Δυστυχώς οι μικροκομματικές αγκυλώσεις και ο λαϊκισμός παραμένουν. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα κάποιοι "επενδύουν" το πολιτικό τους μέλλον στην σύγκρουση και όχι στην συνεργασία. Στον διχασμό και όχι στην σύγκλιση. Στην εντύπωση και όχι στην ουσία. Μια πολιτική και προσωπική "επένδυση" όμως που έχει μόνο κόστος και μοναδικό χαμένο τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας.

Γιώργος Χριστοφοριδης

Περ. Σύμβουλος

Συνδυασμού " ΕΛΠΙΔΑ "

 

Διαβάστε το κείμενο του Γιώργου Χριστοφορίδη από τον Νοέμβριο του 2019 για το ίδιο θέμα...

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv