pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Mε το ΚΚΕ χωρίς ενδοιασμούς !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η καθαρή στάση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η πολιτική τοποθέτηση, είναι αναγκαία σε μία εποχή σαν και αυτή.

Οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία, ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να γνωρίζει ο λαός ποιον έχει απέναντί του, από πού κρατάει η σκούφια του…

Πάνω-κάτω είμαστε γνωστοί σε αυτόν τον τόπο. Αυτό ακριβώς το «πάνω-κάτω» ήταν που με προβλημάτισε και με ώθησε να «καθαρίσω τα τζάμια» όπως λένε!

Εξάλλου είναι κρίμα να επικαλούνται και να χρησιμοποιούν το όνομά σου, διάφοροι και για διάφορους σκοπούς, σε αυτές τις πονηρές μέρες…

Με το ΚΚΕ μπορεί να συμφωνήσεις σε τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα, που θα ήταν άδικο οι οποίες διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα να γίνουν εμπόδιο σε αυτή τη συμπόρευση.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας χωρίς περιστροφές στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, ήταν δίπλα στο λαό σε κάθε τι, βρέθηκε απέναντι στις αντιδραστικές ταξικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν και κυριολεκτικά καταλήστευσαν τον μόχθο των ανθρώπων της εργασίας, των μικρών αγροτών και επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων, της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας μας δηλαδή!

Έδωσε όλες του τις δυνάμεις στους καθημερινούς αγώνες, δείχνοντας ότι ο δρόμους των διεκδικήσεων είναι ο μόνος αποτελεσματικός για να πάρει πίσω ο λαός μας όσα του έκλεψαν από το μισθό του, τη σύνταξή του, την παραγωγή των προϊόντων του, το μεροκάματο του τρόμου στην απάνθρωπη «κοινωνία της αγοράς».

Ήταν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της υγείας, ενάντια στην αστυνομοκρατία, ενώ έφερε πιο κοντά το λαό μας στον πολιτισμό και αγωνίστηκε με επιμονή για μία δημόσια παιδεία όπως μας αξίζει.

Έκανε πράξη την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και τα κοράκια των funds.

Από νωρίς στάθηκε απέναντι στην αποβιομηχάνιση της περιοχής μας, στην απολιγνιτοποίηση και στις λεγόμενες ΑΠΕ, στα πράσινα συμφέροντα και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ισοπέδωσαν κυριολεκτικά τη Δυτική Μακεδονία.

Αμφισβήτησε όλες τις διαχειριστικές ακροβασίες που έγινα τα προηγούμενα χρόνια στο όνομα της αριστεράς, στα πλαίσια ενός σαθρού συστήματος και δικαιώθηκε.

Στα τέσσερα χρόνια της άγριας νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης της ΝΔ, της ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχιας, της κρίσης, του σιδηροδρομικού εγκλήματος των Τεμπών και τόσων άλλων, ήταν μαζί με το λαό στις κινητοποιήσεις.

Στο επίκεντρο των ιδεών του, πάντα ο άνθρωπος!

Χωρίς ενδοιασμούς λοιπόν, κοιτώντας σας ίσια στα μάτια, σας δημοσιοποιώ την πρόθεσή μου να ψηφίσω ΚΚΕ στις εκλογές του Μαΐου του 2023 και σας προσκαλώ να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον αυτού του τόπου.

 

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας από το Μεσόβουνο Εορδαίας

 

Δημοφιλή Νέα

Παρασκευή 2 Ιουνίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Παρασκευή 2 Ιουνίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Αποστολή του top-sport.gr στην Καλαμπάκα | LIVE ενημέρωση για τον αγώνα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)
Η Βασιλική Ζαρογιάννη, φιλόλογος του φροντιστηρίου
Πανελλαδικές 2023 - Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τα ΓΕΛ | Φροντιστήριο M.E. Νόηση

Πανελλαδικές 2023 - Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τα ΓΕΛ | Φροντιστήριο M.E. Νόηση


Η Βασιλική Ζαρογιάννη, φιλόλογος του φροντιστηρίου "ΝΟ…

Αντωνία Κυρατσού, Νίκος Βουνοτρυπίδης, Τίνα Κουζιάκη, Νόντας Στολτίδη, Στέφανος Πράσσος, Μιχάλης Καραμπατζιάς, Κώστας Χατζηδαμιανός στο kozani.tv για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά των ΑΠΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (videos)
Ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία και σε όλη τη χώρα αναλυτικά για τις επόμενες έξι ημέρες
Φωτογραφίες του kozani.tv από το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στη Δ. Μακεδονία
Μπασκετική γιορτή 3x3 για όλους στην Πτολεμαΐδα

Μπασκετική γιορτή 3x3 για όλους στην Πτολεμαΐδα


Η ΔΕΗ ενώνει δυνάμεις με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθ…