Κ. Ρένεση: «Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε την χώρα στα νύχια τους»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε την χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε κι εμείς» αναφέρει. 

Το δικό της μήνυμα για τα αποτελέσματα των εκλογών, έστειλε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Δίνοντας μία άτυπη απάντηση σε όσους δηλώνουν στα social media ότι μετά την εκλογική έκβαση θα εγκαταλείψουν την χώρα, η Κλέλια Ρένεση, καλεί τους πολίτες να «αφήσουν τις βαλίτσες» γιατί δεν «αφήνουμε την χώρα στα νύχια τους».

«Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε την χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε κι εμείς» τονίζει χαρακτηριστικά. 

Μεταξύ άλλων, γράφει:

Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στην βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανεβούμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι , παρά με φούμαρα.

Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά που να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας απέναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει «σχέδιο» και «σταθερότητα».
Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και την δική μας σταθερίτητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο.
Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε την χώρα στα νύχια τους.
Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε κι εμείς.
Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη….

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Επέστρεψε στις νίκες ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας κόντρα τον «μαχητικό» Βατόλακκο και κοιτάει... ψηλά! (φωτογραφίες - βίντεο)
Ο καιρός Κυριακή 11, Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαΐου στη Δ. Μακεδονία και σε 6 μεγάλες πόλεις της χώρας Ι kozani.tv
Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Σπουδαία νίκη για Εορδαϊκό επί του Βατόλακκου, ισοπαλία για Καστοριά, έχασε ο Μ. Αλέξανδρος Αετού - Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική
Χρήστος Ζαρογιάννης, προπονητής Εορδαϊκού: «Οι παίχτες μου κατάφεραν και έβγαλαν αντίδραση - Να είναι κοντά μας ο κόσμος» (video)
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»


3η Αγωνιστική των μπαράζ | ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ ΣΑΒ…

«πες, πες, κάτι θα μείνει»... Ο νεογκεμπελισμός είναι εδώ ! (γράφει ο Π.Τσαρτσιανίδης)
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.