pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Εορδαίας: Έβρεξε … γκαζιές στον 4ο Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος motocross που διοργάνωσε ο ΑΜΟΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Motocross παντός καιρού.

Με τις καιρικές συνθήκες να ανεβάζουν τον πήχη δυσκολίας και

ταυτόχρονα το ενδιαφέρον της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 & 28 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα ο 4ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2023 της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

H πίστα motocross της περιοχής Εορδαίας (στο ΔΔ Αγίου Χριστόφορου), όπου προπονείται και διοργανώνει αγώνες ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Εορδαίας «Φίλιππος Εορδαίας», δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι μία από τις καλύτερες πίστες της χώρας, γνωστή ακόμη και σε αθλητές του εξωτερικού που τιμούν με την παρουσία τους σε πολλούς αγώνες, όπως έγινε και στον 4ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Με την δυναμική και την ένταση να αποτελούν το χαρακτηριστικό της διοργάνωσης, ο ΑΜΟΕ έκανε το καλύτερο comeback στην ενεργό δράση (προπονητική και αγωνιστική), αφήνοντας άριστες εντυπώσεις για την διοργάνωση αλλά και μία ιδιαίτερη ικανοποίηση στους θεατές που απόλαυσαν εντυπωσιακό θέαμα υψηλών οδηγικών ικανοτήτων.

Υπό την αιγίδα της ΔΕΗ και την αρωγή της Περιφέρειας και του Δήμου, ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Εορδαίας κατάφερε να φέρει σε πέρας μία δύσκολη (από πολλές πλευρές) διοργάνωση που, εν τέλει, άφησε πολύ θετικό αποτύπωμα στους λάτρεις της μηχανοκίνησης και τους θεατές ενισχύοντας παράλληλα τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής.

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας