pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ισόπαλος στα «βροχερά» Μετέωρα ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) αναδείχτηκε ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας στα Μετέωρα, με την τοπική ομάδα.

Αποστολή στην Καλαμπάκα | Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Μπαράζ Ανόδου στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Η δυνατή βροχή καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες, με το παιχνίδι να μην έχει πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας δεν κατάφερε να φτάσει τα υψηλά στάνταρ της απόδοσής του, κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση. Πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές για τους «πράσινους», οι οποία θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την άνοδό τους, μία άνοδο που αξίζουν να πετύχουν. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και τώρα που είναι η μεγάλη στιγμή, να το καταφέρουν.

Στο γήπεδο των Μετεώρων, παραβρέθηκε λιγοστός κόσμος, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ ταξίδεψαν και κάποιοι φίλαθλοι από την Πτολεμαΐδα, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρόεδρος, Θανάσης Κρυτσάνης.

Να τονίσουμε, πως οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, βγήκαν φωτογραφία με μία φανέλα που έγραφε «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΗ», δίνοντας δύναμη και συμπαράσταση στον άτυχο συμπαίχτη τους, Χάρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο προηγούμενο ματς.

Στα αγωνιστικά, η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στο 12’, με τον Παπαδόπουλο να κάνει το σουτ από διαγώνια θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Παναγιωτίδη.

Στο 21’ θα έρθει η πρώτη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας, αλλά το σουτ που θα κάνει ο Καβαλάρης ήταν αδύναμο, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκουλιώνη.

Στο 33’ και πάλι ο Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους θα απειλήσει με πλασέ, αλλά ο μπάλα θα φύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 38’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαγκαλίδη, η μπάλα θα φτάσει στον Χιμολλάρι, ο οποίος με σουτ από κοντινή θέση μέσα στην περιοχή, θα δει τον Γκουλιώνη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 48’ και μετά από ωραίο βολέ του Παναγιωτίδη, ο Μανώλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος εξ΄ανάγκης έγινε σέντερ φορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα κάνει σουτ στην κίνηση, με τον Γκουλιώνη να αποκρούει την μπάλα.

Στο 59’ ο Τσαγκαλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά η μπάλα θα κοντράρει στο τοίχος και θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας πίεζε ασφυκτικά για να σκοράρει, σε αντίθεση με τα Μετέωρα, όπου περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Οι παίχτες του κύριου Τσαγκαλίδη, μπορεί να πίεζαν, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ουσιαστικοί, όπου μοιραία πήρανε τον βαθμό της ισοπαλίες, μετά το «άσφαιρο» τελικό αποτελέσματα (0-0).

Έτσι, η ομάδα της Πτολεμαΐδας έφτασε τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αστέρα Σταυρού και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Λαμία, με τις δύο ομάδες να αναμετριούνται, σ’ ένα παιχνίδι «τελικό». Ο Εορδαϊκός πρέπει να σκέφτεται μόνο το αποτέλεσμα της νίκης και τίποτα άλλο, αν θέλει να παραμείνει στην διεκδίκηση των τριών θέσεων που οδηγούν στην Γ Εθνική.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την διοίκηση αλλά και συνολικά την ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, που μας προσέφερε ότι ζητήσαμε για να βρεθούμε στον εκτός έδρας αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους των Μετεώρων για την άριστη φιλοξενία.

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1

Κιλελέρ

4

9

2

Αστέρας  Καρδίτσας

5

9

3

Μαγνησιακός

4

9

4

Αστέρας Σταυρού

4

7

5

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

4

7

6

Μετέωρα

4

2

7

Ε.Π.Σ. Γρεβενών

5

0

Η επόμενη αγωνιστική:

Μπαράζ Ανόδου στην Γ' Εθνική (4ος Όμιλος | 6η Αγωνιστική)

Κυριακή 4 Ιουνίου (17:00)

Αστέρας Σταυρού - Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Μαγνησιακός - Μετέωρα

Κιλελέρ - Αστέρας Καρδίτσας

Ρεπό: ΕΠΣ Γρεβενών

 

Η τελευταία αγωνιστική:

Μπαράζ Ανόδου στην Γ' Εθνική (4ος Όμιλος | 7η Αγωνιστική)

Κυριακή 11 Ιουνίου (17:00)

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας - Μαγνησιακός

Αστέρας Σταυρού - Κιλελέρ

Μετέωρα - ΕΠΣ Γρεβενών

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μετέωρα: Γκουλιώνης, Γερεντές, Φορτούνης, Ασημάκης, Νταλούκας, Κιτσόπουλος, Καραμούζης (77’ Γκόβαρης), Ψαθογιαννάκης (69’ Θώμος), Κοτσιλιανός, Γερεντές Θ., Παπαδόπουλος

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: (Τσαγκαλίδης) Παναγιωτίδης, Βούρτης, Χαραλαμπίδης Μ., Μπαλίτσας, Στεργιόπουλος, Σέχι (66’ Ματούλας), Τσαγκαλίδης (89’ Ντερβίσι), Καβαλάρης (77’ Τρούπκος), Χιμολάρι, Πούλιος, Σωτηριάδης

Διαιτητής: Ειρήνη Πίγγιου (Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας)

Α’ Βοηθός: Δημήτρης Τσαντάς (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)

Β’ Βοηθός: Γιώργος Παπαλαζάρου (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας