pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Περί εκλογής το ανάγνωσμα (του Βασίλη Μαρκόπουλου)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη μετα και προ εκλογών εποχή , όπως λέμε Προ Χριστού και Μετα Χριστόν. Εκτιμώνται οι σοδιές και ετοιμάζονται οι επόμενες.

Με την πρωτιά στο Κυβερνόν κόμμα η κοινωνία μας δεν ενοχλείται από ακρίβεια και πληθωρισμό , υποκλοπές , τις νοσούσες δικαιοσύνη , παιδεία , υγεία , ανεργία , ελαστικές σχέσεις εργασίας, κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων , συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια λίγων , φοροδιαφυγή , σαπίλα των ΜΜΕ.

Είναι ικανοποιημένη από τη ‘’σταθερότητα ‘’που της προσφέρει η Νέα Δημοκρατία και ρίχνει μόνη της νερό στο μύλο της νέας παντοδυναμίας που επιδιώκει και ευελπιστεί να λάβει , καμαρώνει το φράχτη στον Εβρο μην έρθουν οι ‘’εχθροί’’ μετανάστες και πρόσφυγες , ξορκίζει τη συμφωνά των Πρεσπών , αποδέχεται τη σαπίλα που προσφέρουν τα ΜΜΕ και οι καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι, τη σήψη στα ανώτερα κλιμάκια της Δικαιοσύνης , τη λειτουργία του Ναού της Δημοκρατίας που έχει μετατραπεί σε Ναό της ασυδοσίας που ο κυβερνητικός λόχος ψηφίζει απνευστί και σωρηδόν Νόμους που φαλκιδεύουν τα δικαιώματα των πολιτών , τους μονολόγους των αρχηγών των κομμάτων με τον καθένα να διεκδικεί για τον εαυτό του τη μοναδική αλήθεια , την κατ΄ επίφαση δημοκρατική συγκρότηση των κοινοβουλευτικών επιτροπών , τη μετατροπή του Προέδρου της Βουλής σε Πρόεδρο του Πρωθυπουργού.

Λησμόνησε τις υποθέσεις της Νοβάρτις , της Ζιμενς , των υποκλοπών , το δυστύχημα των Τεμπών , τα 37.000 θύματα της πανδημίας , την πρόκληση του Ιερατείου που έδειξε την ΄΄ευγνωμοσύνη’’ του για όσα θελήματα του πρόσφερε η Κυβέρνηση και εν μέσω προεκλογικής περιόδου έφερε την εικόνα της Παναγίας από το Αγιο Ορος και τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο μικρομεγαλισμός είδε το όραμα να επανέρχεται την επόμενη μέρα στις παλιές δόξες των ‘’νέων τζακιών’’ , ‘’των παχιών αγελάδων’’ , ‘’ του δός τα όλα ‘’ και του ‘’ πλούτος υπάρχει ‘’, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα το ‘’ τι σημαίνει δεξιά ΄΄ , ικανοποιημένος από την όποια αύξηση του ποσοστού του , αλλά περισσότερο χαίρεται χαιρέκακα ως απατημένη χήρα που κάποιος άλλος άλλοτε του πήρε τους ψηφοφόρους , λές κι είναι οι ψηφοφόρου ιδιοκτησία κανενός, με πανηγυρισμούς ωσάν να είχε βγεί πρώτο κόμμα.

Αλλοι πάλι που θεωρούν το Λαό ιδιοκτησία τους , είδαν να ‘’ δικαιώνονται ‘’ οι αγώνες τους κι η πολιτική τους και εκ του ασφαλούς να ‘’τσουβαλιάζουν ‘’όλους τους άλλους απέναντί τους φερόμενοι σαν να ήρθε η ώρα να εφορμήσουν στα χειμερινά ανάκτορα κι ας έλαβε η Νέα Δημοκρατία 41 %.

Τελικά η κοινωνία δε θέλει δικαιοσύνη παντού ; στην υγεία ; στην παιδεία ; τη δικαιοσύνη ; στο εισόδημα ; στην ενημέρωση; Γύρισε την πλάτη στο κόμμα που έβγαλε τη Χώρα από τα μνημόνια , ρύθμισε το χρέος , μείωσε το έλλειμα , ανάγκασε τα ΜΜΕ να βάλουν το χέρι στην τσέπη , άφησε τα Ταμεία με 37 δις , έδειξε την ελπίδα και τη συνεργασία για μια κοινωνία δίκαιη κι ανθρώπινη. Προτίμησε τα κόμματα που κυβέρνησαν κατά μόνας ή από κοινού και δημιούργησαν την κρίση του 2009 , έφεραν τα μνημόνια και την τρόϊκα.

Η 25η Ιουνίου είναι μια δεύτερη ευκαιρία , Ιδωμεν.

Δημοφιλή Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Ο Σούλης Αϊβαζίδης, υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Μεσοβούνου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ταταρίδη, καλεσμένος του Π. Τσαρτσιανίδη στο kozani.tv | δείτε τη συζήτηση
Φωτογραφίες & video του kozani.tv από την κεντρική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πτολεμαΐδα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Έναρξη τμημάτων 2023-2024

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Έναρξη τμημάτων 2023-2024


Το δημοτικό Κολυμβητήριο ανακοινώνει την έναρξη των τ…

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: «Η κίνηση δίνει ζωή»

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: «Η κίνηση δίνει ζωή»


Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγ…

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας


Επίσκεψη στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας και συνάντ…

"για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας"... Garden Hall !


"Η εικόνα είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις και αφ…