pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Ο κ. Παπαδόπουλος αλλά και όλο το «σκοτεινό παρεάκι» του προωθούν σκανδαλωδώς στην Ε.Ε. μόνο την πρόταση της Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνδημότισσες Συνδημότες, περιμέναμε 2 εβδομάδες και είχαμε μια αμυδρά ελπίδα ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας ο Δήμαρχος θα μας έδινε

κάποιες απαντήσεις σε όσα αναφέραμε στο Δελτίο Τύπου μας στις 07-06-2023 σχετικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 06-06-2023 με τον κ.Κασαπίδη, τον Δήμαρχο Κοζάνης, τον κ.Μουρουδέλη (Διευθυντή σχεδιασμού του ΟΣΕ) και στελέχη της ΑΝΚΟ, με θέμα την έναρξη του προγράμματος «Διασυνδέοντας την Ευρώπη (CEF-Connecting Europe Facility )», που ξεκινάει τον προσεχή Οκτώβρη 2023. Απόντος του Δημάρχου Εορδαίας.

Βέβαια όπως αναφέραμε σε εκείνο το Δελτίο Τύπου το ζωτικό σημείο της σύσκεψης που άμεσα ενδιαφέρει τον Δήμο Εορδαίας είναι επιμονή της Περιφέρειας, του Δήμου Κοζάνης και όλων των «σκοτεινών κέντρων» που αδιαφορώντας για το κόστος, θέλουν σώνει και καλά να διασυνδέσουν σιδηροδρομικά με κονδύλια της Ε.Ε. την Κοζάνη με την Βέροια, και ενώ υπάρχει ήδη και η άλλη πρόταση αυτή που έχει ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας και είναι η διασύνδεση της Πτολεμαΐδας με την Βέροια με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Όμως μάταια περιμέναμε να μας απαντήσει ο κ.Δήμαρχος Εορδαίας.

Ο κ.Δήμαρχος Εορδαίας έχει καταντήσει πειθήνιο όργανο του χαρακτηρισμένου με βούλα «εχθρού της Εορδαίας» υφυπουργού, (εξ’ άλλου παλιοί συνεργάτες ήτανε) και δεν τολμά να ορθώσει ανάστημα και να αντιδράσει με αυτά που γίνονται ενάντια στην Εορδαία από τον πρώην συνεργάτη του.

Ο δε «εχθρός της Εορδαίας» υφυπουργός, (με το άγχος της μη εκλογής του) έχει πάρει αμπάριζα εκδήλωση για εκδήλωση και σύσκεψη για σύσκεψη, ώστε να τον «παίζουν» συνεχώς τα ΜΜΕ. Προχθές «όλως τυχαία» βρέθηκε και στην σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας και αφού ζήτησε συγνώμη, αφού έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες αποχώρησε για να γίνει η σύσκεψη.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Πτολεμαΐδα / Εορδαία, σε κρίσιμες χρονικές στιγμές της ιστορίας της, βρίσκεται χωρίς πραγματικό ηγέτη.

Βρισκόμαστε στην ιστορικότερη χρονική περίοδο μετά την βίαιη απολιγνιτοποίηση. Οι επενδύσεις που περιμένουν να έρθουν στην περιοχή (ειδικότερα στον χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ) χρειάζονται ΑΜΕΣΗ και γρήγορη πρόσβαση σε λιμάνι, και αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα για την περιοχή μας και όποιος δεν τον έχει καταλάβει αυτό για να αγωνιστεί δίπλα μας θα έχει το στίγμα του ριψάσπιδα και του φυγόστρατου!!!

Έχουμε κατ’ επανάληψη ανακοινώσει τις δεσμεύσεις που κατά καιρούς ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη, πως θα ληφθούν υπ’ όψη όλες οι προτάσεις και θα προταθεί στην Ε.Ε. η περισσότερο συμφερότερη. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Παπαδόπουλος αλλά και όλο το «σκοτεινό παρεάκι» του προωθούν σκανδαλωδώς στην Ε.Ε. μόνο την πρόταση της Κοζάνης.

Εμείς ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ, θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να αγωνιζόμαστε με όποιον τρόπο θεωρούμε ότι μπορεί να βγάλει αποτέλεσμα και θα αποστέλλουμε καταγγελίες και επιστολές στην Ε.Ε. και παράλληλα θα ενημερώνουμε τους πολίτες.

Δεν το επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μένουμε αδρανείς, έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας απέναντι στις επόμενες γενιές.

«Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες κύριε Πλακεντά, και όχι από τους απόντες », δικά σας λόγια είναι μην το ξεχνάτε!!

 

 

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ηλεκτρονική Διεύθυνση επικοινωνίας:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο