pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Hellenic Train: Οργή επιβατών για την ακινητοποίηση του τρένου - «Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Να βγάλουν μια ανακοίνωση ότι δεν έγινε ατύχημα. Ακούγαμε πυροσβεστικά, ακούγαμε ασθενοφόρα και πανικοβληθήκαμε» είπε συγγενής επιβάτη που ήταν στο τρένο.

Ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση καταγγέλλουν συγγενείς και επιβάτες που έμειναν για πάνω από μία ώρα μέσα στο τρένο που ακινητοποιήθηκε στη σήραγγα Οθρύος, ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην αμαξοστοιχία Intercity 53 επέβαιναν 325 επιβάτες με την Hellenic Train να αναφέρει σε δήλωσή της ότι το τρένο ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος και πως άμεσα κινητοποιήθηκαν μηχανές εφεδρείας από το Λιανοκλάδι προκειμένου να μεταφέρουν την αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου. Ακόμα είπε ότι οι επιβάτες ενημερώνονταν με τακτικές ανακοινώνεις από το προσωπικό της εταιρείας.

Κοπέλα που επέβαινε στο τρένο μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας είπε ότι «μας σταμάτησαν λίγο πριν φτάσουμε στο Λιανοκλάδι, μία παρά μέσα στο τούνελ το μεγάλο. Δεν είχαμε και σήμα να επικοινωνήσουμε. Πέρασε η ώρα, μας είπαν τη μία φορά βλάβη στη μηχανή, τη δεύτερη ενημέρωση καμία. Είχα αγχωθεί για τη μητέρα μου γιατί με περίμενε μιάμιση ώρα, δεν ήξερε, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε, δεν είχαμε σημεία ζωής».

Όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες μέσα στο τρένο ανέφερε ότι «είχε πολλή ζέστη στην αρχή μετά κάτι έκαναν με τη μηχανή και κάπως είχε μια δροσιά με το air condition κάποια στιγμή. Αλλά όσο να ναι ήτανε…». Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Στη αρχή δεν φοβήθηκα αλλά μετά έκανα την προσευχή μου πολλές φορές, η αλήθεια είναι. Μετά απ' αυτό που συνέβη στα Τέμπη...».

Από πλευράς της η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε ότι: «Τουλάχιστον ενημέρωσε, ότι είμαστε καλά, τα παιδιά όποιον περιμένετε, με τόσα που γίνονται. Και να μας πουν ότι θα έρθουν αύριο. Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τα παιδιά. Δεν είχαμε επικοινωνία. Ζουν, πέθαναν, λιποθύμησαν. Δεν γίνονται λίγα. Μας κόπηκαν τα πόδια γιατί ήταν και αυτό σύντομο με τα Τέμπη. Μία ενημέρωση καλύτερη να είχαμε».

Ένας άλλος επιβάτης ανέφερε ότι παρέμεινε, μέσα στο τρένο για μιάμιση ώρα. «Οι συνθήκες εντάξει ήταν. Όποιος ήθελε να πάρει νερό μπορούσε να πάρει δωρεάν» είπε ενώ ότι τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν φοβήθηκε απάντησε: «Εσύ τι λες;».

Συγγενής επιβάτη κατήγγειλε από πλευράς του ότι: «Υπήρξε μια σχετικά πολύ ώρα καθυστέρηση. Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε ενημέρωση αν το πρόβλημα το οποίο υπάρχει, δημιουργεί πρόβλημα στους επιβάτες. Να βγάλουν μια ανακοίνωση ότι δεν έγινε ατύχημα, δεν έγινε πυρκαγιά, δεν συμβαίνει κάτι και ότι ο κόσμος είναι υγιής. Ακούγαμε πυροσβεστικά, ακούγαμε ασθενοφόρα και πανικοβληθήκαμε. Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη την συμπεριφορά της υπηρεσίας».

Σημειώνεται ότι σε νεότερη ανακοίνωσή της η Hellenic Train ανέφερε ότι «η αμαξοστοιχία 53 αναχώρησε από το Λιανοκλάδι και αναμένεται να αφιχθεί στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα λίγο πριν τις 17:00. Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί από το προσωπικό της αμαξοστοιχίας για την αποζημίωση του εισιτήριου τους».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING