pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αλλαγή σκυτάλης στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια. Ήταν το 2000, όταν ξεκινήσαμε με ένα γήπεδο 5χ5 και ένα γήπεδο τένις με συνθετικό χλοοτάπητα.

Οι φίλοι μας και οι πελάτες μας μας προέτρεψαν να ξεκινήσουμε στον χώρο τη δημιουργία μιας Ακαδημίας, όπως και έγινε.  Ο Ατρόμητος είναι γεγονός και επηρεάζει τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων (παιδιών κυρίως), μέχρι και σήμερα. Οι ανάγκες μας μεγαλώνουν με απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Κατασκευάζουμε γήπεδο με φυσικό χόρτο, δεύτερο γήπεδο με συνθετικό τάπητα, στη συνέχεια δεύτερο γήπεδο με φυσικό χόρτο και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη τα παιδιά και οι επισκέπτες του χώρου μας.

Φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση όπου η Ακαδημία του Ατρόμητου  έχει ένα μεγάλο Αθλητικό κέντρο, τεράστιο αριθμό αθλητών, μεγάλο αριθμό προπονητών και ανθρώπων που απασχολούνται στον χώρο και μεγάλο αριθμό καθημερινών επισκεπτών.

Στα 23 χρόνια λειτουργίας ζήσαμε όλα όσα προσφέρει ο αθλητισμός. Μαζί με τα παιδιά και τους γονείς γίναμε ένα. Χαρές, λύπες, νίκες , ήττες, προπονήσεις, αγώνες, εκδηλώσεις, ταξίδια, συζητήσεις, αποστολές, τελικούς, κύπελλα, απογοητεύσεις, ενθουσιασμούς, αγωνίες, προβληματισμούς, πανηγυρισμούς και πάλι από την αρχή.

Φεύγουμε γεμάτοι από απίστευτες εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι προσφέραμε κάτι στο ποδόσφαιρο της περιοχής, στα παιδιά μας, στους γονείς και στην κοινωνία μας, με αυτό που πρεσβεύαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε διαχρονικά. Όλους τους αθλητές μας, τους γονείς τους, τους προπονητές μας, τους επαγγελματίες της πόλης μας, τους φίλους και συμπαίκτες στα γήπεδα 7χ7, τους φιλάθλους, τους διαιτητές, τους παράγοντες των ομάδων και τους παράγοντες της ΕΠΣ , τις αντίπαλες ομάδες και τους εργαζόμενους κατά διαστήματα στην Ακαδημία.

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη, αλλά στην ζωή μας πρέπει να βλέπουμε πάντα μπροστά και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις νέες καταστάσεις, όπως διδάσκουμε στα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό.

Παραδίδουμε τον Ατρόμητο στην κορυφή.

Στην κορυφή της εκτίμησης και της αναγνωρισιμότητας.

Οι άνθρωποι που  μας διαδέχονται γνωρίζουν καλά τον χώρο και έχουν την ανάλογη διάθεση και εμπειρία. Οι Κώστας Μαργιορίδης και Στράτος Καραμπατζάκης  εγγυώνται τη συνέχιση και την αναβάθμιση του έργου μας. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Εις το επανιδείν...     

Δημήτρης και Διονύσης Κωνσταντίνου

ΠΗΓΗ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…