pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Το ΣΕΕΕΝ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Σιάτιστας για σύσκεψη την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Δημαρχείο Σιάτιστας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το ΣΕΕΕΝ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Σιάτιστας

για σύσκεψη την Πέμπτη 6 Ιουλίου και 6:00 μμ στο Δημαρχείο Σιάτιστας και καλεί όλα τα σωματεία να πάρουν μέρος μαζικά.  

Για να μπει φρένο στην επέλαση των «πράσινων αρπακτικών» που έχουν βάλει στόχο να μην αφήσουν βουνοκορφή, δάσος, λιβάδι όρθιο για τα κέρδη τους. Μια επέλαση που πάει χέρι – χέρι με την καταστολή όπως ανέδειξε και το παράδειγμα της Καλαμιάς.

Πλέον υπάρχει πείρα στους εργαζόμενους και στο λαό για τις συνέπειες της πολιτικής της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Είτε με λιγνίτη είτε με ΑΠΕ, κριτήριο είναι τα κέρδη τους εις βάρος του περιβάλλοντος και των εργατικών – λαϊκών αναγκών.

Αντιμετωπίζουν το περιβάλλον σαν τσιφλίκι για τα κέρδη τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Παλιότερα με την διαχείριση της τέφρας, με την πλημμελή ανάπτυξη των ορυχείων, με το εξασθενές χρώμιο, με τα εργατικά ατυχήματα, με τις καθυστερήσεις στις μετεγκαταστάσεις κ.α. Τώρα ήρθε η σειρά των «πράσινων» επενδύσεων που καταστρέφει δασικές εκτάσεις, πανίδα και χλωρίδα της περιοχής, βοσκοτόπους, γεμίζει με μέταλλο και μπετόν τους ορεινούς όγκους της περιοχής, στο Ασκιο, στο Βέρμιο, στο Βίτσι, στο Γράμμο, στην Καλαμιά τη Σιάτιστα, τη Γαλατινή, το Βατερό, το Ξινό Νερό κα.

Η υποκρισία τους αποδεικνύεται από τους σχεδιασμούς τους για καύση απορριμμάτων στην περιοχή που βαφτίζεται και αυτή «πράσινη» στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας.

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε, με οργάνωση, συλλογικότητα, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα. Αυτό δείχνει και το παράδειγμα της Καλαμιάς. Όλοι στην σύσκεψη!!!

Πτολεμαΐδα 4/7/2023

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο