pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μάγδα Φύσσα: «Δέκα χρόνια μετά και βλέπω έγκλημα στο έγκλημα» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Δέκα χρόνια τώρα βλέπω έγκλημα στο έγκλημα» είπε χαρακτηριστικά, σε μια σύντομη αποτίμηση για το μετά της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τάγματα εφόδου

της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και τον δικαστικό αγώνα που συνεχίζει να δίνει.  

«Τι κάνουμε για όλα αυτά; Δέκα χρόνια που δολοφόνησαν τον Παύλο, συνεχίζω και βλέπω παντού δολοφονίες. Τον Ζακ, κρατικές δολοφονίες, αστυνομικές δολοφονίες, γυναικοντονίες. Είμαι ακόμη πολύ θυμωμένη», είπε.

«Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Θυμωμένη με όλους μας. Γιατί καλά είναι τα λόγια. Αλλά όταν σου χτυπάει την πόρτα [ο φασισμός] και έχεις μια δολοφονία και την κουβαλάς εφ’όρου ζωής. Και δεν φτάνουν όλα αυτά. Όταν έχεις την απώλεια του παιδιού σου, με τον τρόπο που έγινε. Το τι περνάμε μόνο εμείς το ξέρουμε. Το τι είναι ο ναζισμός» συνέχισε και κάλεσε σε στήριξη των θυμάτων των αστυνομικών δολοφονιών και των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)