pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ": ΕΚΔΡΟΜΗ 29 – 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ (ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΙΟΝ»)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ διοργανώνει εκδρομή στην Κατερίνη, στις 29 – 30 Ιουλίου 2023, με διαμονή, για την παρακολούθηση της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Αρχαίο Θέατρο του ΔΙΟΥ.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία των τραγουδιστών Γιάννη Κότσιρα και Ηρώς Σαΐα. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, έχοντας στο πλευρό του αυτούς τους δύο σπουδαίους τραγουδιστές και διευθύνοντας ο ίδιος επί σκηνής πολυμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά του έργα.

Την εκδρομή θα πλαισιώσουν εξορμήσεις στον Παλιό άγιο Παντελεήμονα και άλλες εκπλήξεις.

Κόστος Συμμετοχής: 70€/άτομο. Περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή, εισιτήριο συναυλίας

Πηροφορίες στο τηλέφωνο: 6972109070

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο