pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ευκλείδης Τσακαλώτος / Και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Η δήλωσή του

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και επίσημα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την Έφη Αχτσιόγλου,

«σε μια δύσκολη στιγμή, μετά από μια τόσο μεγάλη ήττα», όπως είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υποψηφιότητά του «βασίζεται στο δίπολο “συνέχεια και τομή”». «Η συνέχεια είναι η παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και όσα καταφέραμε όλοι μαζί στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση», όπως επεσήμανε.

«Όταν έχεις χάσει με τέτοια διαφορά, υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις κατανοήσει. Ίσως δεν πιάσαμε την ψυχολογία των ανθρώπων που θέλανε μια σταθερή συνέχεια μετά από όσα έχουν περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια», πρόσθεσε.

«Πρέπει να εξηγήσουμε τις αξίες μας, τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως «έχει σχέση σε ποιους απευθύνεσαι, αλλά έχει την ίδια σχέση και ποιος είσαι εσύ. Πιστεύω ότι στις εκλογές είχαμε μια θολή ταυτότητα. Το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ξεκάθαρο».

Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε και σε «φλέγοντα» ζητήματα της εποχής, όπως η οικονομία, το μεταναστευτικό, την ψηφιακή μετάβαση, την ισότητα των φύλων, την κλιματική κρίση, στρέφοντας τα «πυρά» του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό κράτος και όχι το επιτελικό του κ. Μητσοτάκη», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο βρέθηκαν ο Ανδρέας Ξανθός (πρώην υπουργός Υγείας), η Ειρήνη Αγαθοπούλου (πρώην βουλεύτρια), ο Γιώργος Σταθάκης (πρώην υπουργός Οικονομίας) και ο Χάρης Μαμουλάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ).

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…