pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πολύ κοντά στην Γ' Εθνική Κατηγορία ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες του www.top-sport.gr, η ομάδα του Εορδαϊκού τη νέα σεζόν

, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική Κατηγορία!

Οι «πράσινοι» την φετινή χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, συμμετέχοντας έτσι στα Μπαράζ Ανόδου για την Γ Εθνική, εκεί όπου δεν τα κατάφεραν, αφού κατέκτησαν την 4η θέση του 4ου Ομίλου.

Η διοίκηση της ομάδας όμως δεν το έβαλε κάτω, αφού εδώ και μέρες «κυνηγάει» την υπόθεση ανόδου και όπως όλα δείχνουν τα κατάφεραν!

Πως θα γίνει αυτό; Σας εξηγούμε παρακάτω.

Το Plan A για την άνοδο θα έρθει σε περίπτωση που δεν δηλώσουν ομάδες της Γ Εθνικής να συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα (σύνολο 5), πράγμα που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί και αυτό σημαίνει πως ο Εορδαϊκός που είναι μέσα στις καλύτερες τέταρτες ομάδες των Μπαράζ Ανόδου, θα πάρει μία από αυτές τις θέσεις, περιμένοντας φυσικά επίσημη πρόσκληση από την ΕΠΟ.

Σε περίπτωση που «στραβώσει» κάτι στο Plan A, οι άνθρωποι του Εορδαϊκού έχουν ήδη στο μυαλό τους το Plan B. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του www.top-sport.gr, η ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, για συγχώνευση! Ο σύλλογος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας που τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου Ομίλου των Μπαράζ Ανόδου στην Γ Εθνική, κερδίζοντας την άνοδο. Αυτό σημαίνει ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας θα παίξει με το ΑΦΜ της Αγίας Μαρίνας, παίρνοντας μάλιστα και παίχτες από την τωρινή ομάδα! Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν βγει το Plan A!

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ο Εορδαϊκός θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Γ Εθνική Κατηγορία, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο!

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις από την ομάδα της Πτολεμαΐδας!

Επιμέλεια:  Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…