pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Φωτιά στη Ρόδο: Τρομακτικές εικόνες από το πύρινο μέτωπο - «Η κόλαση του Δάντη» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο - Ανυπολόγιστες οι ζημιές από την πυρκαγιά που καίει εδώ και έξι μέρες το νησί.

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη φωτιά που καίει ανεξέλεγκτα στη Ρόδο. 

Το πύρινο μέτωπο καίει για έκτη συνεχόμενη μέρα, με το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκληθεί να είναι ανυπολόγιστο. 

Η κόλαση της πυρκαγιάς δεν έχει τέλος, ενώ έχουν ήδη καεί τεράστιες εκτάσεις γης, σπίτια και ξενοδοχεία. 

Η εικόνα που έφτανε χθες το βράδυ, πάντως, από την πύρινη λαίλαπα έμοιαζε περισσότερο με την «κόλαση» του Δάντη, ενώ η σκέψη του ότι οι φλόγες θα τα κάνουν όλα στάχτη και αποκαΐδια στο πέρασμά τους, προκαλεί κόμπο στο στομάχι. 

Δείτε εικόνες από χθες το βράδυ

 
 

«Δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή» είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλης Βαθρακογιάννης, διέψευσε την Κυριακή (23/07) πως έχει γίνει προσαγωγή υπόπτου για τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στη Ρόδο για έκτη ημέρα.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι «δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή», προσθέτοντας ότι «διερευνώνονται όλες οι μαρτυρίες» καθώς υπάρχουν μέλη εθελοντικών ομάδων στη Ρόδο που μιλούν για άτομα με μηχανάκια που κυκλοφορούν με γκαζάκια.

Μάλιστα, ο κ. Βαθρακογιάννης είπε: «Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία ώστε αν γίνει προσαγωγή να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας». Επισημαίνεται ότι, από το βράδυ του Σαββάτου (22/07), στη Ρόδο βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διερεύνησης Εγκλημάτων και Εμπρησμού της Πυροσβεστικής που θα αναζητήσει την αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…