pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κείμενο του αναγνώστη του kozani.tv Μιλτιάδη Σιαμέτη για τον νομοσχέδιο της ψήφο των αποδήμων. "Ψήφος λοιπόν, για αυτούς που έχουν άμεση σχέση με την Ελλάδα"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Ένα άτοπο και πονηρό νομοσχέδιο προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση ,αυτές τις μέρες ,για την ψήφο των αποδήμων.

Απορώ πως ο κάθε Gus (Κώστας στην Αμερική), ή κάθε Papas δεύτερης ή και τρίτης γενιάς, που ούτε καν την Ελληνική γλώσσα δεν ξέρει ,που δεν έχει κλου το τι συμβαίνει ή συνέβη στην Ελλάδα, έτσι για το χαβαλέ μπορούμε να πούμε, γιατί υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος, να του δίνεται το δικαίωμα να ψηφίσει για την κυβέρνηση της Ελλάδας, στην οποία ούτε έζησε, ούτε υπέστη τα προβλήματα που αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει ο Έλληνας στην Ελλάδα!

Να φανταστεί κανείς εδώ στο Λος Άντζελες, οι αρμοδιότητες του προξενείου ,καλύπτει πολλές Πολιτείες ( Καλιφόρνιας, Αριζόνας, Κολοράντο ,Χαβάης ,Νέου Μεξικού, και Νεβάδας ), πως μπορεί να υπάρξει διορισμός εφορευτικών επιτροπών, για το αδιάβλητο και την διαφάνεια ,στην διάρκεια της ψηφοφορίας?

Ψήφος λοιπόν, για αυτούς που έχουν άμεση σχέση με την Ελλάδα ,φορολογικά, τους Έλληνες φοιτητές της αλλοδαπής και για αυτούς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα, λόγω των κακών οικονομικών συνθηκών που επικράτησαν ή επικρατούν στην Ελλάδα. Για να πιάσουν τόπο, αντικειμενικά, οι ψήφοι, χωρίς γελοιότητες"!

 

 

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου -
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα


Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδ…

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»


Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ήταν κομμάτι μιας …

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη «Μύθοι, Παρεξηγήσεις και Άβολες Αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας» (video & φωτογραφίες)
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Σε εξέλιξη η εκκένωση της Ράφας - Προ των πυλών το νέο μακελειό σε μια πόλη όπου 1,2 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι βρέθηκαν αναζητώντας καταφύγιο
Πανελλαδικές εξετάσεις: Το χρονοδιάγραμμα - Πότε κλείνουν τα σχολεία