pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση επιδίδεται σε ψηφοθηρία με αξιοποίηση των λόμπι και άλλων μηχανισμών (VIDEO)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για ρεσιτάλ προκλητικών διαστρεβλώσεων και παραχαράξεων, μικροκομματικής παραπληροφόρησης και απαράδεκτων εθνικιστικών κορώνων, με φόντο το ελληνικό ολοκαύτωμα με εικόνες από την «Κόλαση» του Δάντη,

έκανε λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ, Σεμίνα Διγενή, αποτιμώντας με αυτό τον τρόπο τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο «για την ψήφο των αποδήμων».

VIDEO

Όπως είπε, ο ο πρωθυπουργός της διαλυμένης χώρας, «του τρέξε να σωθείς», έλεγε αλήθεια όταν έκανε λόγο για κοσμογονία στην Πολιτική Προστασία πριν λίγο καιρό. Πράγματι, «κάηκε το σύμπαν», είπε χαρακτηριστικά η Σ. Διγενή, με ανθρώπους να τρέχουν αβοήθητους, με καμένα ζώα, μέσα σε ακαθάριστα δάση, χωρίς νερό από άχρηστους κρουνούς, με τουρίστες φορτωμένοι σε αγροτικά.

«Όταν φυσάει καιγόμαστε, όταν βρέχει πνιγόμαστε, και όταν χιονίζει αποκλειόμαστε», από προαποφασισμένες κυβερνητικές επιλογές και δολοφονίες με ταξικό πρόσημο, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Σχετικά με το νομοσχέδιο, τόνισε ότι αυτοί που ευθύνονται για τον διωγμό κάποιων ανθρώπων αλλά και για τα σοβαρά προβλήματά τους, επιδιώκουν κυνικά να εμφανιστούν ως προστάτες των δικαιωμάτων τους.

Ενώ η ΝΔ δεν κούνησε ούτε «το μικρό της δάχτυλο» για να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και οι φοιτητές, τώρα «βάζει τα πόδια στην πλάτη» και έφερε αμέσως αυτό το νομοσχέδιο, αφού δεν έλυσε πρώτα έστω κάποια από τα βασικά προβλήματα των Ελλήνων του εξωτερικού, όπως η δραματική συρρίκνωση και υποβάθμιση ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, συνθήκες δουλειάς μεταναστών στα δουλεμπορικά της Γερμανίας, η ταλαιπωρία σε προξενεία και πρεσβείες που μειώνεται το προσωπικό, υπογράμμισε η Σ. Διγενή.

Αντίθετα, επιδίδεται ψηφοθηρία με αξιοποίηση των λόμπι και άλλων μηχανισμών, καθώς χρειάζεται πολιτικές εφεδρείες για να προχωρήσει σε επικίνδυνες διευθετήσεις στα ελληνοτουρκικά με αμερικανοΝΑΤΟική ομπρέλα.

https://www.902.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου -
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα


Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδ…

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»


Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ήταν κομμάτι μιας …

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη «Μύθοι, Παρεξηγήσεις και Άβολες Αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας» (video & φωτογραφίες)
Το μαύρο κουτί...

Το μαύρο κουτί...


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο tvxs.gr.

Σε εξέλιξη η εκκένωση της Ράφας - Προ των πυλών το νέο μακελειό σε μια πόλη όπου 1,2 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι βρέθηκαν αναζητώντας καταφύγιο