pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γιώργος Παντελίδης: "Αίτημα μεγάλου μέρους της κοινωνίας η υποψηφιότητα Γιώργου Αμανατίδη. Ικανός τεχνοκράτης που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επειδή παρατηρείται μεγάλη τοξικότητα εν όψει περιφερειακών εκλογών.

 

Η υποψηφιότητα Αμανατίδη έρχεται σε συνέχεια πίεσης και αιτήματος μεγάλου μέρους της κοινωνίας προς το πρόσωπο του και σε αντίθεση με την αρχική του επιθυμία να μην εμπλακεί. Ένας ικανός τεχνοκράτης που μόνο να προσφέρει έχει και η πορεία του το έχει αποδείξει.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θέλουν να συνθέσουν και να προσφέρουν και κυρίως από όραμα αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε η Περιφέρεια του τίποτα, της μηδενικής απορροφητικότητας κονδυλίων, τους ενός ανδρός αρχή, των αλαζονικών συμπεριφορών και των δράκων των παραμυθιών.

Όλοι εμείς που ήμασταν ή είμαστε κομματικά στελέχη και έχουμε προσφέρει σε αυτή την παράταξη θα πρέπει να μείνουμε μακριά από διχόνοιες και τσακωμούς γιατί η επόμενη μέρα είναι για όλους και η κοινωνία που ζούμε μας χρειάζεται ενωμένους. Το ίδιο θα πρέπει να καταλάβει και το ίδιο το κόμμα που απειλεί με διαγραφές όσους κατέλθουν με τον Αμανατίδη μετά από πίεση των εδώ που δεν βρίσκουν υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο τους.

Πάνω από κάθε κόμμα είναι η κοινωνία που ζούμε και επενδύουμε και το μέλλον αυτής. Στηρίζουμε ένα κόμμα όταν δεν παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες του και η Νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι ένα πατριωτικό, λαϊκό και φιλελεύθερο κόμμα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και πάνω απ όλα ο τόπος μας!

Δημοφιλή Νέα

video και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Συνάντηση με στελέχη του ΕΛΓΑ -
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας


Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ολοκληρώνει τη φετινή …

Μίλτος Τεντόγλου:
Ο καιρός Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία

15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία


Σαν σήμερα 15 Μαΐου – Μια ματιά στην ιστορία

Θανάσης Παφίλης: Η μεταφορά οπλισμού από την Ελλάδα στην Ουκρανία μετατρέπει την χώρα μας σε μέρος του πολέμου (video)