pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εορδαϊκού ενόψει Γ' Εθνικής - Τι δήλωσαν Κρυτσάνης, Χαραλαμπίδης και Ζαχαρίας (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το απόγευμα της Δευτέρας (31-8-2023) ξεκίνησε η προετοιμασία του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα στην Γ' Εθνική Κατηγορία!

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Μία χρόνια διαφορετική για την ιστορία του Εορδαϊκού, αφού ο Σύλλογος μετά από πολλές συζητήσεις, ενώθηκε με τον Μακεδονικό Φούφα, σε μία ιστορική στιγμή, ενώ το πάζλ συμπλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, με τους τρεις του να κατεβαίνουν για μία κοινή πορεία!

Στην πρώτη προπόνηση εκτός από το νέο προπονητή κύριο Νίκο Κατακαλίδη, παραβρέθηκαν και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα κράτησε κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως τους Τσαγκαλίδη, Μπαλίτσα, Χαραλαμπίδη Μανώλη, Χαραλαμπίδη Χάρη και Γκάμπρι, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκαν μέχρι στιγμής από τον Μακεδονικό Φούφα οι Δημητριάδης, Τοπάλης, Χάιτας, Σιδηρόπουλος, Κοντογουλίδης και Μητσόπουλος,.

Από την πλευρά της Αγίας Μαρίνας έδωσαν το παρών έξι παίχτες, ενώ αυτές τις μέρες θα δοκιμάζονται και άλλοι αθλητές από την Βέροια.

Όπως μας ενημέρωσαν, το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλες προσθήκες.

Στην κάμερα του www.top-sport.gr μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Θανάσης Κρυτσάνης, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ζαχαρίας και ο άτυχος της περσινής χρονιάς Χάρης Χαραλαμπίδης, δίνοντας το σύνθημα για την σεζόν που έρχεται.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του www.top-sport.gr:

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

video και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Συνάντηση με στελέχη του ΕΛΓΑ -
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας


Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ολοκληρώνει τη φετινή …

Μίλτος Τεντόγλου:
Ο καιρός Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία

15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία


Σαν σήμερα 15 Μαΐου – Μια ματιά στην ιστορία

Θανάσης Παφίλης: Η μεταφορά οπλισμού από την Ελλάδα στην Ουκρανία μετατρέπει την χώρα μας σε μέρος του πολέμου (video)