Συνεχίζεται η σειρά συναντήσεων του προεδρείου του σωματείου εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ "Η ΕΝΩΣΗ"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνεχίζεται η σειρά συναντήσεων του προεδρείου του σωματείου εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ “Η ΕΝΩΣΗ” και συγκεκριμένα με τους διευθυντές σταθμών παραγωγής και ορυχείων. Κυρίου Τσαλιάνη Γρηγόριο διευθυντή ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα λειτουργίας του σταθμού, ενώ στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα συνολικής ετοιμότητας των μονάδων για την επάρκεια του συστήματος.

Η επόμενη συνάντηση ήταν με τους διευθυντές ορυχείων Νοτίου Πεδίου Κύριων  Καλτεριμτζή Γεώργιο και την διευθύντρια κεντρικού ορυχείου Κυρία Παπακώστα Ελευθερία, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των ορυχείων.

Θεωρούμε πως τις συζητήσεις χαρακτηρίζει η ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων, γεγονός που μας ενθαρρύνει και ευελπιστούμε σε περαιτέρω γόνιμες συνεργασίες .

Η συμμετοχή του λιγνίτη είναι απαραίτητη για την ενεργειακή ασφάλεια και επάρκεια της χώρας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ

Δημοφιλή Νέα

Mediahome Ηρακλής Καλομενίδης στην Πτολεμαΐδα - Κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής - Δείτε τις τιμές !
Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος...
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Tο Μεσόβουνο επέλεξε η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ για να τιμήσει την μεγάλη επέτειο των 80 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, την Κυριακή 11 Μάη
Δήμος Εορδαίας & Τ.Κ. Φούφα: Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ του Μακεδονομάχου «Καπετάν Φούφα» και των συμπολεμιστών του, την Κυριακή 11 Μαΐου
53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης

53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης


Καύση απορριμμάτων - Δυτική Μακεδονία"        &n…

Μπογιόπουλος – Χατζηστεφάνου: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισραήλ έφτασαν στα σύνορα της Ευρώπης
Ζητείται καθηγητής/-τρια Οικονομίας από το φροντιστήριο Μ.Ε. «Νόηση – κριτική παιδαγωγική» στην Κοζάνη