pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Λαϊκής Συσπείρωση Εορδαίας: Η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Πέτρου Ταταρίδη & των πρώτων σαράντα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. | Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση (video και φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Πέτρου Ταταρίδη και των πρώτων σαράντα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Στην εκδήλωση τέθηκαν οι κεντρικές θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τοπική διοίκηση και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Χόλμπα Αντωνία, απερχόμενη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Εορδαίας και ο Νόντας Στολτίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Για το www.kozani.tv Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης

video - www.kozani.tv

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Τρίτη 21 Μαΐου 2024 : Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (με υπότιτλους) | Σκηνοθεσία επιμέλεια:  Κώστας Διαμαντίδης - Μουσική επιμέλεια:  Θεόφιλος Πουταχίδης | ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 2007 «Ένα ταξίδι του νου και της ψυχής στον αλησμόνητο Πόντο»
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη «'μένα με λένε Σωθικό» (Φωτογραφίες)
Ο καιρός Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Τα βιβλία στήνουν γέφυρες και φέρνουν κοντά τόπους μακρινούς - Μια βιβλιογέφυρα στήνεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας
Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ
Νίκη στο Λέχοβο - Ακύρωση αιολικού | Απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει τους αγώνες του κινήματος και των κατοίκων Λεχόβου και Βασιλειάδας
Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που οργανώνει ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου στις 21 Μάη 10πμ στην πύλη του ΓΝ Μαμάτσειου.