pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στόχος του εργατικού κινήματος, η διάλυση/απαγόρευση κάθε εθνικιστικής – ναζιστικής δράσης (του Παύλου Μουρουζίδη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συχνά έχουμε αναφερθεί στον εκφασισμό της κοινωνικής ζωής από το βήμα του Kozani TV TV, στα αίτια και την στόχευσή του. Η δολοφονία του ΑΕΚτσή φιλάθλου στη Ν. Φιλαδέλφεια από τους κροάτες Ουστάσι ταγματαλήτες, επαναφέρει το ζήτημα του φασισμού, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν έφυγε από την επικαιρότητα τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Η ανοχή και η ολοφάνερη κρατική-παρακρατική καθοδήγηση του χτυπήματος των ναζί δολοφόνων εχθές, αποδεικνύει πως ο εκφασισμός, με κάθε μέσο, της κοινωνικής συνείδησης στοχεύει ακριβώς εκεί που στοχεύει και το αναμενόμενο εργατικό νομοσχέδιο (των δύο οκτάωρων εργασίας στο ίδιο 24ωρο και των πολλαπλών εργοδοτών), στον ξεφτελισμό του μεροκάματου, στο τσάκισμα κάθε εργατικής αντίστασης ή διεκδίκησης, σε μια κοινωνία καθημαγμένη και υποταγμένη.

Στόχος διακηρυγμένος άλλωστε, δια στόματος τσεκουράτου υπουργού της κυβέρνησης (Βορίδη - Άδωνι και σία), είναι η «ήττα των αριστερών ιδεών». Απουσία μάλιστα άλλου θετικού προγράμματος, αναπτυξιακού, οικονομικού/κοινωνικού, σε καιρό κρίσης το μόνο που απομένει είναι να κατασπαράξουν, εκφράζοντας το συγκαλλημένο ηττημένο επί δεκαετίες μίσος τους, κάθε αριστερής έκφρασης.

Υ.Γ.1 : Με την εμφάνιση των χρυσαύγουλων στη βουλή το 2012, σε άρθρο που εστειλα στο ειδησεογραφικό σάιτ «Νέα Φλώρινα», επιχειρηματολογούσα υπέρ της νομικής δίωξης της ναζιστικής ιδεολογίας. Τα σχόλια και οι ευθείες απειλές των ακροδεξιών ένθερμων κάφρων, κατέκλυσαν το χώρο σχολίων του σάιτ. Ακολούθησε η δολοφονία Φύσσα, η δολοφονία του Άλκη, η χθεσινή δολοφονία του αεκτσή   και η λίστα οπωσδήποτε θα μεγαλώσει εξαιτίας του αμολυμένου φασιστικού ντόπερμαν.

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι εκεινοι οι απειλούντες κάφροι;

Γιατί δε βγαίνουν επώνυμα να υπερασπιστούν αυτά που υπερασπίζονταν και για τα οποία απειλούσαν τότε;  

Φοβούνται; Κρύβονται μέχρι να τους ξαναμολύσουν; Ή είναι αυτό που ήταν πάντα: θρασύδειλοι, καθοδηγούμενοι, χαρτζηλικωμένοι παρακρατικοί τσογλαναράδες !

 Υ.Γ.2 : Ας φανταστούμε μόνο που μπορεί να φτάσει η δολοφονική έκφραση της άτυπης αλλά δρώσας, χρόνια τώρα, φασιστικής διεθνούς, από την Οδησσό και το κτήριο συνδικάτων του 2014 ως τη Ν. Φιλαδέλφεια του ’23, σε περίπτωση νίκης του ΝΑΤΟ και της φιλοναζιστικής Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία...

 8/8/2023,

Πτολεμαϊδα

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Οι νεκροί της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν σιωπούν | Δείτε το βίντεο
Σωματείο

Σωματείο "Σπάρτακος": ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - Το δάκρυ της μνήμης


19 Μαΐου | Ημέρα μνήμης για τα 353.000 θύματα του Τουρκικ…

Σάββατο 18 Μαΐου 2024: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Με μια απόφαση - ντροπή το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μπαίνει σε «prive» λειτουργία μόνο για τους VIP του Conference Cup!
Λαμία: Δεκάδες μαθητές υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση σχολικού γεύματος
Μεθυσμένοι με «το κρασί των δειλών»* στην «Ελλάδα 2.0» των «αρίστων»… | Γράφει ο Νίκος Δινόπουλος
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής: Επίσκεψη κλιμακίου υποψήφιων Ευρωβουλευτών στον Νομό Κοζάνης

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής: Επίσκεψη κλιμακίου υποψήφιων Ευρωβουλευτών στον Νομό Κοζάνης


Τον Ν. Κοζάνης και ειδικότερα τον Δήμο Σερβίων και Βελβ…