pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Θεσσαλία - Ξεσπούν οι κάτοικοι: «Ο κ. Αγοραστός μάς άφησε στο έλεος του θεού - Πρέπει να μπει στην φυλακή» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Οι κυβερνώντες δεν έφτιαξαν τίποτα, ο Αγοραστός μας άφησε στο έλεος του Θεού» - Συγκλονίζει το ξέσπασμα κατοίκου στο Μεγάλο Ευίδριο.

Σαρωτική πλημμύρα γίνεται ώρα με την ώρα η οργή των κατοίκων στη Θεσσαλία, που είδαν τα χωριά τους να βυθίζονται κάτω από το νερό από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, τα σπίτια τους να γεμίζουν λασπόνερα, τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Στο στόχαστρο της αγανάκτησής τους είναι η κυβέρνηση και η περιφέρεια Θεσσαλίας, που δεν έκαναν τίποτα για να τους προστατεύσουν ενώ η περιοχή είχε πληγεί ξανά μόλις πριν τρία χρόνια από την κακοκαιρία Ιανός.

Συγκλονίζει ο κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος από το Μεγάλο Ευίδριο, που ξέσπασε κατά των κυβερνώντων και κυρίως του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού τόσο για το ότι δεν έκαναν έργα υποδομής στην περιοχή, όσο και για την απουσία τους την ώρα της κρίσης.

«Το χωριό μου καταπατήθηκε για δεύτερη φορά. Το ‘20 πατήθηκε, 18 Σεπτεμβρίου πλημμύρα, έπαθαν ζημιές, τώρα ήταν το τελειωτικό. Πάλι, μετά από τρία χρόνια» τόνισε στον ΣΚΑΪ.

«Οι κυβερνώντες, καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς, τίποτα. Θα έρθει ο κ. Αγοραστός, θα ζητήσει ψήφο πάλι, τον έχουμε στηρίξει και μας άφησε στο έλεος του Θεού να πνιγούν όλα τα χωριά. Εδώ από χθες που σταμάτησε το νερό δεν πέρασε κανείς να πει γι' αυτόν τον κόσμο τι γίνεται, να 'ρθουν να καθαρίσουν, κάτι να κάνουν. Τι πράγματα είναι αυτά;» συνέχισε.

«Η βρώμα, η λάσπη, πέθαναν στα άλλα τα χωριά από το κουνούπι. Εδώ τι θα γίνει;» διερωτήθηκε με αγωνία. «Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, 100%, όλος ο κόσμος. Σε σπίτια, χωράφια, αποθήκες, μηχανήματα, ζώα, όλα καταστράφηκαν. Δεν έχει δεύτερο παντελόνι να αλλάξει. Τρακτέρ, αυτοκίνητα, αυλές, δεν έμεινε τίποτα» σημείωσε.

«Εγώ ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το '50 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Θα ‘ρθουν ο Αγοραστός εδώ και οι βουλευτές με τις γραβάτες, θα πάρουν τα @@@... Λαμόγια» εξερράγη ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ο Αγοραστός αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στη φυλακή. Με συνοπτικές διαδικασίες» ακούγεται δίπλα του να λέει κάποιος, ενώ εκείνος έξαλλος συνεχίζει να φωνάζει «Λαμόγια!». 

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)