pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κύριε Κασαπίδη για εσάς η δημοκρατία αργεί... Με αφορμή ένα debete που έγινε. (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ένας φοβισμένος, απελπισμένος πολιτικός εκπρόσωπος του πιο σκληρού αντιδραστικού συστήματος, εκφραστής μια υπερσυντηρητικής, ουσιαστικά ακροδεξιάς πρακτικής που έχει παράδοση στο όπου φύγει-φύγει, νομίζει ότι με φθηνές δικαιολογίες μπορεί να γλυτώσει…

Εμπαθή με χαρακτήρισε στο χθεσινό debate στην τηλεόραση του FLASH, όταν έδινε εξηγήσεις για την ένστασή του στη συμμετοχή μου στην τηλεμαχία του καναλιού.

Εμπαθή με χαρακτήρισε επειδή ξεσκεπάσαμε την υπόθεση με το κοβάλτιο στην ανατολική Εορδαία στους πρόποδες του Βερμίου και δεν μπορεί να μας το συγχωρήσει, του χαλάσαμε τα σχέδια…

Εμπαθή με χαρακτήρισε γιατί επιμέναμε στις τραγικές «αναπτυξιακές» προσεγγίσεις του για «κηπάκους και κοτούλες» μέσα στις δύσκολες εποχές του covid.

Εμπαθή με χαρακτήρισε για την κριτική μας στον τρόπο που μοιράστηκαν τα χρήματα του προγράμματος ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσα στην πανδημία.

Επειδή μιλήσαμε και ρωτήσαμε για τη γέφυρα των Σερβίων και αποκαλύψαμε την κινδυνολογία, την ολιγωρία και την ανεπάρκεια της εξουσίας του για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Επειδή αποκαλύψαμε τη λίστα της ντροπής, τη «λίστα Κασαπίδη», που έδινε χρήματα σε μέσα ενημέρωσης, όσα ήθελε, όπου ήθελε, χωρίς καμιά αξιοκρατία, ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με τον Πέτσα και τη δική του τραγική λίστα.

Εμπαθή με χαρακτήρισε γιατί το μέσο μας, το www.kozani.tv, ταυτίστηκε με το ΑντιΧΥΤΑΜ κίνημα που απέτρεψε το νεκροταφείο αμιάντου, στο Ζιδάνι.

Εμπαθή με χαρακτήρισε όταν κατακρίναμε τη στάση του στα εγκαίνια του τερατουργήματος φωτοβολταϊκου γίγας στα Λιβερά επειδή έστεκε προσοχή μπροστά στο «αφεντικό» Μητσοτάκη, την ώρα που η περιφέρειά μας ισοπεδωνόταν, και ενώ την προηγούμενη υποκριτικά έλεγε ότι είναι με το λαό της περιοχής. «Για σου George»… Θυμάστε?

Εμπαθή με χαρακτήρισε επειδή καυτηριάζαμε την ταύτιση του με το ΣΔΑΜ τον Κωστή Μουσουρούλη, Άδωνη Γεωργιάδη, Νίκο Παπαθανάση και όλη την κυβέρνηση της ΝΔ, κάνοντας πλάτες στο έγκλημα που επιτελείτε στη Δυτική Μακεδονία, με την ιδιότητα του αυλοκόλακα της εξουσίας. «είναι φίλος μου ο Κωστής, ευχαριστούμε τον Α. Γεωργιάδη που μας σκέφτεται… » και τόσα άλλα προκλητικά.

Εμπαθής είμαι, επειδή ξεμπροστιάσαμε την στάση «Πόντιου Πιλάτου» που κράτησε στο θέμα της Ακρινής, δεν έβγαλε κιχ…

Επειδή εντοπίσαμε την απουσία του στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Καλαμιά Κοζάνης μετά τη βία της αστυνομίας, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες του λαού μας.

Επειδή φωτογραφίζετε και κάνει «ανταπόκριση» από κάθε ασφαλτόστρωση, ακόμη και την πιο μικρή, χωρίς ίχνος ντροπής.

Επειδή κάνει βόλτες με Χατζημαρκάκιδες και πουλάει φούμαρα στους πολίτες για «δράκους» και υδρογόνα.

Επειδή στα όρια της ευτελείας, δημοσιοποίησε με ευκολία στα social media, ότι δήθεν υπάρχει αναπτυξιακή προοπτική στην καλλιέργεια άγριων βατόμουρων…

Εμπαθή με χαρακτήρισε επειδή δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει ποια ήταν η μείωση του ΑΕΠ στη Δυτικής Μακεδονίας στα χρόνια της εξουσίας του. Ακόμη και σήμερα που ζητά την ψήφο των πολιτών, του είναι άγνωστο.

Πώς να μας συγχωρήσει για όλα αυτά και τόσα άλλα;

Πώς να αντέξει τέτοιου είδους ερωτήσεις;

Δεν πρόκειται λοιπόν για εμπάθεια κύριε Κασαπίδη όταν ένας δημοσιογράφος κάνει κριτική και αποκαλύπτει, αυτή πρέπει να είναι η δουλεία του. Καταλαβαίνουμε ότι δεν το αντέχετε, ότι τα θέλετε όλα βολικά, χωρίς γωνίες, πιέσεις και αντιστάσεις.

Κύριε Γιώργο Κασαπίδη για εσάς η δημοκρατία αργεί...

Τα περί εμπάθειας λοιπόν σας τα επιστρέφω.

Για το www.kozani.tv Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας, συνήθως συμπαθής στο λαό της περιοχής!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους Κώστα Μαυρίδη και Θεόφιλο Παπαδόπουλο και σε όλους τους τεχνικούς της τηλεόρασης του FLASH για το απολύτως επιτυχημένο debate !

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη