pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Περιοδεία αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο Κοζάνης στο εργοστάσιο της ΕΠΑΔΥΜ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Τετάρτη 13/9/2023 αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Στολτίδη Νόντα και την υποψήφια Δήμαρχο  Κοζάνης Κουζιάκη Τίνα, πραγματοποίηση περιοδεία στους εργαζόμενους της ΕΠΑΔΥΜ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας συζήτησαν με τους εργαζόμενους για το τι κρίνεται στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και για την ανάγκη ενίσχυσης  της Λαϊκής Συσπείρωσης ως τη μόνη γνήσια εργατική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε αντιλαϊκές δημοτικές και περιφερειακές αρχές, απέναντι στην κυβέρνηση και την πολιτική της Ε.Ε.

Η αντιπροσωπεία στάθηκε αναλυτικά στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της διαχείρισης απορριμμάτων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης θα συνεχίζουν να αναδεικνύουν και να στηρίζουν με όλους τους τρόπους την πάλη τους για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων, όπως η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Σε αυτή την κατεύθυνση κάλεσαν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν ως κριτήριο ψήφου για τις επερχόμενες εκλογές την καθημερινότητά τους και τις συνθήκες εργασίας τους. Ανέδειξαν την ανάγκη να καταδικαστούν όλες αυτές οι δυνάμεις, σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας, που συμπλέουν, προβάλλοντας αυτή την εταιρία με το σχήμα ΣΔΙΤ, ως «πρότυπο λειτουργίας, καινοτομίας και ανάπτυξης», ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται με τσακισμένα εργατικά δικαιώματα.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να προτάξουν τις διεκδικήσεις τους για την εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, με αφορμή την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων και των νεκρών εργαζόμενων σε όλη τη χώρα. Ακόμη τόνισαν ότι χρειάζεται να είναι σε ετοιμότητα μπροστά στο νέο αντεργατικό έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση βάζοντας στο επίκεντρο το χρόνο εργασίας.

Οι υποψήφιοι τόνισαν ότι όλα αυτά τα ζητήματα αναδείχθηκαν από τους εκλεγμένους της Λαϊκης Συσπείρωσης τα προηγούμενα χρόνια, μέσα και έξω από Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο, με επίκεντρο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Τέλος, η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι αν θα κερδίζουν συνεχώς τα κέρδη των λίγων, που θησαυρίζουν θυσιάζοντας τις ζωές μας, ή θα βαδίσει ο λαός σε έναν άλλο δρόμο, σε αυτόν που κάτω από την αποφασιστική πάλη του, κόντρα στα κέρδη, ο ίδιος ο λαός θα «σώζεται».

Σε αυτό το δρόμο οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…