pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σοφία Ιγνατιάδου: Δήλωση υποψηφιότητας με την «Ενωμένη Εορδαία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Πλακεντά

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την περιοχή της Εορδαίας και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος

με την παράταξη του Παναγιώτη Πλακεντά «Ενωμένη Εορδαία» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αφορούν την κοινωνία, την οικονομία, το μέλλον της περιοχής.

Ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός όπως αυτός της «Ενωμένης Εορδαίας» αποτελεί λύση, γιατί ο τόπος, μας χρειάζεται όλους χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις!

Ο Δήμος Εορδαίας έχει πληγεί από την απολιγνιτοποίηση που συντελείται τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται προτάσεις και λύσεις προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο οικονομικό μοντέλο με σκοπό να σταθεί η οικονομία στα πόδια της και να μείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο μας.

Η «Ενωμένη Εορδαία» και ο Παναγιώτης Πλακεντάς στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν και για αυτό είναι επιβεβλημένη η συνέχεια και για την επόμενη πενταετία στο τιμόνι του δήμου!

Βρέθηκε σταθερά κοντά στον Πολίτη, στους παραγωγικούς φορείς και στον αγροτικό κόσμο του δήμου μας.

Ονομάζομαι Σοφία Ιγνατιάδου, έχω καταγωγή από το Μεσόβουνο, είμαι Φυσικοθεραπεύτρια – Γυμνάστρια. Εργάστηκα για πολλά χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας ασκώντας το επάγγελμα της φυσικοθεραπεύτριας και πλέον μετά τον διορισμό μου στο Δημόσιο προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας. Ταυτόχρονα με την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος δίδαξα στο Ειδικό Εργαστήρι και στο Δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας. Συνόδευσα τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που συμμετείχε προσφέροντας με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου ως ενεργός πολίτης.

Πιστεύω ότι μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να συμμετέχω στο νέο δημοτικό συμβούλιο με μεγάλη όρεξη και ενδιαφέρον για την Εορδαία, μόνο με τη δική σας στήριξη.

Για αυτό και ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Σοφία Ιγνατιάδου

Υποψήφια δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας με την «Ενωμένη Εορδαία» και τον Παναγιώτη Πλακεντά

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…