pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η κυβέρνηση ετοιμάζει το έδαφος για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια σε βασικά αγαθά: «Θα έρθουν ανατιμήσεις στα τρόφιμα»!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η κυβέρνηση ετοιμάζει το έδαφος για νέο κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά! Ναι, η κυβέρνηση με την «ισχυρή» οικονομία, μας λέει

ευθέως ότι έρχεται ένας (ακόμα) δύσκολος χειμώνας, με αυξήσεις που θα τσακίσουν κι άλλο το εισόδημα των εργαζομένων.

Ποιος τα είπε αυτά; Μα, ο αρμόδιος υπουργός… για τους εργαζόμενους! Αυτός δηλαδή που περνάει το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις εργασιακές σχέσεις με τις ατελείωτες ώρες δουλειά και την ακόμα μεγαλύτερη «ευελιξία», δηλαδή τη διαθεσιμότητα του εργαζόμενου όποτε τον θέλει ο εργοδότης. Είναι ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι αυτός που έδινε σόου με τα διάφορα pass και καλάθια – καπαμά, ένα εκ των οποίων καταργήθηκε χθες, από τον υπουργό Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη. Και τι είχε να πει ο «εμπνευστής» των pass με τα «ψίχουλα», που υποτίθεται θα κάλυπταν τις ανάγκες των εργαζομένων; «Για το market pass δεν μπορώ να σας πω κάτι, γιατί δεν ασχολούμαι πια με αυτό το κομμάτι, δεν το γνωρίζω».

Για το market pass δεν είχε να πει κάτι ο Γεωργιάδης αλλά ομολόγησε ευθέως ότι «θα έρθουν ανατιμήσεις στα τρόφιμα, δεν μπορούν να μην έρθουν».

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη του στον Real fm, δικαιολογόντας την «πρόβλεψη» του με την καταστροφή στη Θεσσαλία. «Είναι δυνατόν ένας πρωτοφανής κατακλυσμός να μην φέρει σοβαρές συνέπειες και να μην μας φέρει πρόσθετες δυσκολίες; Δεν γίνεται. Άρα ναι, υπάρχει μπροστά μας τον χειμώνα μια πρόσθετη δυσκολία».

Μην έχετε, όμως, καμία ανησυχία, διότι ο Γεωργιάδης υποστήριξε κι αυτό: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στο σύνολό της θα βρει λύσεις»!

 

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING