pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ενωμένη Εορδαία - Παναγιώτης Πλακεντάς: "Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν χθες το βράδι το εκλογικό κέντρο της «Ενωμένης Εορδαίας», όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς

και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της επίσημης λειτουργίας του.

Μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» προχώρησε σε μία ομιλία η οποία είχε χαρακτήρα απολογισμού για το έργο που παρουσίασε η δημοτική αρχή. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως στην τετραετία που πέρασε η δημοτική αρχή κατάφερε να βάλει το αποτύπωμα της, έχοντας ως πρώτιστη έννοια την δικαίωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πολίτες την τίμησαν και υπογράμμισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Αλλάξαμε την καθημερινότητα, σχεδιάσαμε το μέλλον. Αυτό που υποσχεθήκαμε. Η Εορδαία μας αλλάζει. Συνεχίζουμε μαζί.. Όλοι μαζί.»

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου Εορδαίας και εκ νέου υποψήφιου, ακολούθησε παρουσίαση τόσο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όσο και των υποψηφίων Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΑΚΕΝΤΑ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας