pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας επέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή

τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Μουζάκι, όπου και βρίσκεται ένα από τα σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας ξεκίνησε σήμερα, για να παραδώσει τα συγκεντρωθέντα είδη από προσφορές φορέων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας, στους αρμόδιους που είναι επιφορτισμένοι με την συγκεκριμένη αποστολή.

Να σημειωθεί πως εκτός των ειδών που απεστάλησαν, ο Δήμος Εορδαίας συνδράμει την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών με ένα μηχάνημα έργου, το οποίο μεταφέρετε επίσης στην Θεσσαλία, για να βοηθήσει στα έργα που χρειάζονται έτσι ώστε η ζωή να επανέλθει στην πληττόμενη περιοχή.

Τέλος δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για όλους τους απλούς πολίτες, οι οποίοι για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν με συγκινητική μαζικότητα στο κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια προς δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)